PRESENTASJON AV DEN NYE SERIEN: OPTINUTRITION

Det er vår mest avanserte og effektive kombinasjon av næringsstoffer, utviklet ved hjelp av avansert vitenskap og behendig tilført hundens kost.

HVORFOR VI ER ANNERLEDES

Vi mener at alle detaljer teller for å ta godt vare på hunden. Kvalitetsingredienser og sikkerhet er høyeste prioritet og fullstendig udiskuterbart for Purina® PRO PLAN®.

ØNSKE VALPEN VELKOMMEN

Øyeblikket er endelig kommet. Du skal ta med deg den nye valpen hjem. Du vil at valpens liv skal være fantastisk helt fra begynnelsen av, og vi er her for å hjelpe.

SJEKKE VALPENS HELSE

Du og valpen må besøke veterinæren regelmessig for at valpen skal få sine ormekurer og vaksinasjoner. Hold øye med valpens helse gjennom å følge med på utseende og generelt humør.

FINNE RIKTIG MAT TIL VALPEN

Hele Purina® PRO PLAN®-serien er basert på OPTINUTRITION, med ulike produkter som tilbyr ulike fordeler tilpasset din hund.

KJÆLEDYRETS ERNÆRINGSBEHOV

En sunn fordøyelse starter når valpen blir født. Unge valper må utvikle god fordøyelse tidlig, slik at de kan ta opp de næringsstoffene de trenger for å vokse seg store og sterke.

TRENING FOR VALPEN

Gode treningsrutiner er grunnlaget for en lydig og vennlig valp. Her er noen måter du og valpen kan få mest mulig ut av treningen på.

FORSTÅ HUNDENS FORDØYELSESSYTEM

Fordøyelsessystemet er et av hundens mest komplekse og viktige kroppssystemer. mange helseproblemer hos hund kan faktisk ha sitt opphav i hva hunden spiser og hvordan denne maten behandles. det er derfor avgjørende å ha grunnleggende kunnskap.