Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.

Velkommen til Purinas hunderasevelger

Enten du vet hvilke raser du liker, eller trenger litt veiledning, er vi her for å hjelpe deg med å finne din ideelle firbente venn.

Paws

Finne den rette rasen for deg

I Purina mener vi at båndet mellom mennesker og kjæledyr bidrar til å skape et bedre samfunn. Å være hundeeier kan bety mange lykkelige og tilfredsstillende år sammen, men det er ditt ansvar – både overfor deg selv og kjæledyret – å finne riktig hund.

Paws

Match din livsstil med hundens behov

Alle hunder har sin egen, unike personlighet, men enkelte instinkter og atferdstrekk er medfødt. Hvis rasen tilsier at en valp kan bli en ordentlig bråkmaker, kan den lære å bli roligere. Du må derimot være forberedt på å investere mange timer med tid og vennlighet i hundens oppdragelse, da det å være stille kan være i strid mot rasens natur. Vår rasevelger kan hjelpe deg med å finne en hund med naturlige tendenser som passer din livsstil. Hvis du og hunden liker de samme tingene vil det være større sjanse for at dere får et lykkelig og rikt liv sammen.

Paws

Færre spørsmål, større nøyaktighet

Hos Purina har vi samlet eksperter innen kjæledyrs ernæring, helse og atferd. Slik er vi sikre på at vi stiller de riktige spørsmålene, for å hjelpe deg med å finne riktig hund.

Paws

Blandingshunder

Hvis du velger en blandingshund som kombinerer utseendet og personligheten til to forskjellige rasehunder er det også et godt valg, selv om det kan være vanskeligere å vite hvilken rase som vil dominere hundens personlighet og utseende. Dyremottak og omplasseringssentre har et godt utvalg av renrasede hunder og blandingshunder som alle ser etter et kjærlig hjem. Staben vil hjelpe deg med å finne hunden som passer akkurat for deg og dine behov.

Paws

Mer valg og fleksibilitet

Vi forstår at båndet mellom menneske og kjæledyr varierer fra familie til familie. Derfor vil vi vise deg hvilke raser som passer best til dine ønsker, og hvilke som kanskje passer mindre godt. Forhåpentligvis vil dette verktøyet hjelpe deg, og gi deg ideer som styrer deg i riktig retning.