Adult Katt

Rik på kylling og helkorn

​Vårt premium tørrfôr er rikt på kylling og helkorn og er utviklet av Purinas eksperter for å imøtekomme næringsbehovet til katter som er over 1 år. Det inneholder Bifensis, en spesialsammensetning som bidrar til at katten får i seg alle næringsstoffene den trenger. Den ernæringsmessig balanserte sammensetningen kan hjelpe med å opprettholde munnhelsen, i tillegg til å fremme sunne urinveier og gi katten alt den trenger for å holde seg frisk.

Vårt premium tørrfôr kan redusere oppbygging av tannstein med opptil 40%*, og bidra til en sunn munnhelse. Kattefôret til voksne katter inneholder også balanserte mineraler, som bidrar til å holde urinveiene friske. Kvalitetsingrediensene i det næringsrike kattefôret støtter også næringsopptaket og bedrer fordøyelsen, i tillegg til å ha en god smak som gjør at katten nyter hvert måltid. 

Dette kattefôret til voksne katter med kylling inneholder alle næringsstoffene katten trenger for et balansert kosthold, med omega-6-fettsyrer og sink for å støtte utviklingen av frisk hud og pels, og D-vitamin for en sunn og sterk beinbygning. Prøv Purina ONE Adult kattefôr i dag, og gi katten en komplett og balansert diett som inneholder alt den har behov for.

​Les mer