Kitten 6–12 måneder

Rik på Kylling med Hel Bygg

Kattunger befinner seg i en fase med intens vekst og utvikling. Næringsbehovet deres er derfor ekstremt høyt. Purina ONE Junior er spesielt utformet for å dekke næringsbehovet hos kattunger (fra avvenning til 12 måneder) og gravide eller diegivende katter.

Purina ONE tørrfôr til kattunger møter kattungens behov, takket være Bifensis. Det spesialformulerte tørrfôret til kattunger inneholder en blanding av viktige næringsstoffer som kattungen har bruk for tidlig i livet.

Det komplette fôret med Bifensis inneholder også DHA, et funksjonelt næringsstoff som finnes i morsmelk, og som stimulerer utviklingen av hjerne og syn.

Tørrfôret til kattunger har også et høyt proteinnivå og balanserte mineraler som bidrar til utviklingen av muskelmasse og skjelett.

Det komplette tørrfôret til kattunger er lettfordøyelig, takket være ingredienser av høy kvalitet.

Støtt kattungen din tidlig i livet med Purina ONE tørrfôr. Dette lekre fôret er tilberedt med kylling og fullkorn, med sprø munnfuller som bidrar til å støtte munnhygiene for sunne tenner og tannkjøtt.

Du kan være trygg på at du gir kattungen herlig mat og at den samtidig får all den viktige pleien den trenger for å utvikle seg til en sunn voksen katt.

Ved å ta deg av kattens kosthold fra tidlig alder, hjelper du den med å holde seg frisk, nå og i fremtiden.

​Les mer