Å skaffe ny katt

Din nye katt

Lær mer om din nye firbeinte venn

Hvordan velge den rette katten for deg

Hvordan velge den rette katten for deg

Å merke katten med mikrochip

Selv om katten får mye kjærlighet og oppmerksomhet, er det også viktig at du gir den best mulig beskyttelse om den går seg vill eller forsvinner. Ved å merke katten med mikrochip øker du sjansen for at den blir funnet og levert trygt tilbake til deg.
LÆR MER

Å ønske din nye katt velkommen hjem

Du er helt sikkert veldig spent på å få din nye katt eller kattunge hjem snart. Det er mye å forberede disse siste dagene før katten kommer hjem.
Les mer

Gjør hjemmet ditt kattevennlig

Den nye katten din er dyrebar for deg, og du vil at hjemmet og hagen din skal være så trygt som mulig. Så hvor skal du begynne for å kattesikre huset og hagen?
Les mer

Vanlige spørsmål om kastrering av katter og kattunger

Dere har fått et nytt pelskledd medlem i familien – fantastisk! Mens kattungen din fortsatt er liten og søt, kan det være vanskelig å forestille seg at den får sine egne unger.
LÆR MER

Katteforsikring

Katteforsikring kan virkelig gi ro i sinnet og gjøre stressende situasjoner mindre bekymringsfulle. Å finne den riktige forsikringen for katten kan virke som en vanskelig jobb, men vi er her for å hjelpe deg!
LÆR MER

Bør jeg skaffe hund eller katt?

Vi er en nasjon av dyreelskere! Katter og hunder gir oss ubetinget kjærlighet, hengivenhet og vennskap, samt en rekke terapeutiske fordeler, som bedre generell helse og velvære – hvem setter ikke pris på kos fra en pelskledd venn etter en lang dag?
Les mer

Hvilken katt passer deg best?

Å få en ny katt eller kattunge er en fantastisk spennende opplevelse!
Les mer

Forskjellige katteraser

Mange av kattene du ser rundt omkring er blandingskatter, noe som kort og godt betyr at de ikke er renraset. Blandingskatten er vennlig, familiekjær og nysgjerrig, og sannsynligvis den vanligste av katterasene.
LÆR MER

Hvordan adopterer eller redder jeg en katt?

Det er mange fordeler med å adoptere en katt. Du gir et kjæledyr en ny sjanse til å kunne oppleve et lykkelig familieliv, en mulighet som ethvert dyr burde få.
Les mer

Å skaffe en katt

Å bestemme seg for å skaffe ny katt er spennende, men kan også føre til mange spørsmål. For eksempel, hvilken rase ønsker du deg? Takler du utfordringene med en rampete kattunge, eller vil en eldre og roligere katt passe livsstilen din bedre?
Les mer