Et selskap av dyreelskere
Mate dyr. Berike livet.

Et selskap av dyreelskere

I over 80 år har vi fulgt tanken om at dyr og mennesker har det bedre sammen.

Grunnen til at vi legger så stor vekt på kvaliteten av fôret vårt, er at vi elsker dyrene like mye som du gjør. Vi har dyr hjemme, og noen sitter til og med ved bena våre mens vi jobber i mange kontorer verden over.

Vår lidenskap for dyr går langt ut over det å bringe dyreernæring framover, og omfatter samarbeid om dyrevelferd og å skape økt oppmerksomhet om hva dyrene virkelig trenger. Vi har tross alt selv opplevd hvor sterkt båndet til et kjæledyr kan være, og hvor mange unike måter kjæledyr kan styrke familier og føre samfunnet sammen på.

Ettersom vi ønsker dedikerte og lidenskapelige ansatte på laget, sørger vi for at Purina er et godt sted å jobbe. Fra det øyeblikk du kommer inn hos oss, kan du se at vår verden dreier seg om kjæledyr, enten du ser kunsten på veggene eller de mange hundene som de ansatte tar med på jobb hver dag.

Vår søken etter bedre dyreernæring og vår misjon om å drive bransjeledende forskning på kjæledyrs velvære driver selskapet vårt framover år for år. Vi jobber hardt for dyrene hver dag, og vi elsker det vi gjør.