Om oss

Hero_Image_C4_Our_people_and_culture

Møt Purina

Noe av det viktigste hos PURINA® er at alle som jobber her er dyreelskere. Om det gjelder hunder, katter eller begge deler, kan du være trygg på at alle PURINAs® produkter ikke bare er laget av eksperter i ernæring og forskning på området, men også av mennesker som vet akkurat hva det betyr å ha en katt eller hund som en del av familien. Dette er bare noen av menneskene i PURINA® som inspireres av sin lidenskap for kjæledyr.

Vi i Purina tror på at livet er bedre med kjæledyr - og at mennesker og dyr er bedre sammen.

Louise, som jobber i Purina, reddet sin norske skogkatt Arthur under en løpetur med hunden sin. Arthur var heldig som ble funnet, ettersom han kort tid etterpå fikk påvist diabetes.

Paul, som er finansdirektør i Purina, elsker katten sin Jasmine så mye at hun til og med er med på presentasjonene hans!

Se hvordan Paul og de andre medarbeiderne i Purina bruker lidenskapen sin for kjæledyr til å skape en helt unik energi på arbeidsplassen.

Følgesvenn, sofakamerat og eventyrer – da Gemma, som er rådgiver for Purina Pet Care-teamet, ga Max et nytt hjem, fikk også hvert medlem av familien en ny venn!

For kategorilederen Martin og den to år gamle labraduddelen Bryn er det å ha det moro synonymt med å gå mange turer – ‘Bryn’ betyr tross alt ‘bakke’ på walisisk!