Friskies

Hvorfor FRISKIES®

Hvert eneste produkt vi lager er dekket av FRISKIES®-løftet. Det er vår forpliktelse overfor katteeiere, som garanterer:

En rekke smakfulle produkter som gir katten 100 prosent komplette og balanserte måltider, inkludert proteiner av høy kvalitet, fettsyrer, vitaminer og mineraler som fremmer kattens helse, energi og livsglede.

Sammensetningene er spesiallaget av PURINAs® eksperter med over 85 års erfaring i dyreernæring.

FRISKIES® tørrfôr

FRISKIES® leverer 100 prosent komplette og balanserte måltider som ivaretar kattens ernæringsbehov, uansett livsfase og livsstil.

Voksen: 100 prosent komplette måltider med en rekke velsmakende sammensetninger

FRISKIES® sammensetninger for voksne er spesialutviklet for å gi følgesvennen din alle de næringsstoffene den trenger. 100 prosent komplett og balansert for å holde katten din sunn, frisk og full av livsglede.

Fôr til ulike livsfaser: Spesialutviklede sammensetninger for kattunger og innekatter

Junior = den lille kattungen din trenger ekstra mye næring for å kunne vokse opp til å bli en sunn og frisk katt. FRISKIES® Junior hjelper kattungen med å få en god start på livet og inneholder alle næringsstoffene den trenger for å kunne overraske og glede deg hver dag!

Innendørs = innekatter har ikke like mye kontakt med naturen som sine artsfrender utendørs, noe som betyr at de kan gå glipp av noen av fordelene som følger med det å være ute. Derfor er FRISKIES® Innendørs spesiallaget for å ivareta næringsbehovene til katter som tilbringer det meste av tiden innendørs.

Sprøtt og mykt: To ulike konsistenser i ett smakfullt måltid!

Katter elsker sprøtt tørrfôr. De elsker også myke biter de virkelig kan sette tennene i! Nå kan katten din få både i pose og sekk med FRISKIES® Sprø & myk – en smakfull, 100 prosent komplett og balansert sammensetning med to ulike konsistenser.