Your Pet, Our Passion.
håndtere katteallergener

Et stort gjennombrudd i håndtering av katteallergener

.


Purinas forskere har funnet en sikker metode for å redusere de aktive nivåene av det viktigste katteallergenet som er til stede i kattens spytt.

Det er et avgjørende gjennombrudd som kan føre til en total endring i måten mennesker håndterer katteallergener på. Nå kan mennesker, i stedet for å begrense hvor mye de blir eksponert for katten, begrense eksponeringen for allergenet.

Disse allergenene er et stort hinder for katteeiere og kan begrense den kjærlige interaksjonen mellom katteelskere og katter.

Dr. Ebenezer Satyaraj, Purinas immunolog

 

 

  • Så mange som en av fem voksne over hele verden reagerer på katteallergener.
  • Å unngå katter eller å gi katten et nytt hjem er et vanlig råd ved katteallergener.

Påvirkning fra allergener

Mange mennesker gjør store anstrengelser for å minske mengden allergener i sine omgivelser, for eksempel ved å rengjøre hjemmet daglig og å vaske ofte. Katteallergener kan føre til at menneskenes samvær med katter begrenses, og dessverre er det også en vanlig grunn til at katter blir forlatt til dyrehjem. På grunn av dette kan allergener utgjøre enda et hinder for å overta og eie katt.

Hva er katteallergener?
Purina ekspertise
Hva er katteallergener?
Mange tror at katteallergener kommer fra kattens pels eller flass, men det fremste katteallergenet, Fel d 1 proteinet, er først og fremst å finne i kattens spytt. Fel d 1 blir så overført til kattens pels og hud når den vasker seg. Når katten røyter, spres allergenene med hår og flass i hjemmet.
Hva er katteallergener?
Purina ekspertise
Hva er allergivennlige katter?
I motsetning til hva mange tror, ​​finnes det ikke egentlig noen allergivennlige katter. Alle katter – også hårløse katter – produserer Feil d 1, uavhengig av rase, alder, kjønn, eller om de er sterilisert/kastrerte eller ikke. Nivåene av FeL d 1 påvirkes heller ikke av pelsfarge eller hårlengde.

FeL d 1: Det fremste katteallergenet

[Fel • Dee • One] noun

Det er et protein som produseres i kattens spytt. Det overføres til kattens pels og hud når den vasker seg, og deretter spres den til omgivelsene via hår og flass (tørkede hudflak).

En revolusjonerende, kattevennlig måte å håndtere katteallergener på

Etter mer enn et tiår med forskning oppdaget Purinas forskere at mengden allergener i kattens spytt kan reduseres når katten spiser en diett som inneholder et spesifikt protein fra egg som nøtraliserer Fel d 1 proteinet. Ved å redusere mengden aktivt Fel d 1 i kattens spytt reduseres også mengden som overføres til kattens pels og hud når den vasker seg, hvilket dermed reduserer mengden Fel d 1 som spres i omgivelsene. Det er en trygg og kattevennlig metode som ikke forstyrrer produksjonen av Fel d 1 eller endrer kattens generelle fysiologi.

infographic

Ifølge en Landmark Purina-studie

Av kattene som fikk denne eggingrediensen, hadde 97% lavere nivåer av aktivt Fel d 1 på pels og flass. I gjennomsnitt oppstod en reduksjon på 47% av aktivt Fel d 1 på kattens pels fra og med den tredje uken hvor katten ble fôret med denne maten.

Et lavere innhold av aktivt Fel d 1 på kattenes pels og flass kan bidra til å minske katteallergener som spres i omgivelsene.

Ett stort genombrott för att häntar catallergier
Liveclear product
Sponsorert av
PRO PLAN

Et stort gjennombrudd i håndtering av katteallergener

Vi mener at ingenting skal stå mellom deg og katten din. Ikke engang katteallergener. Oppdag forskjellen Pro Plan LIVECLEAR kan gjøre med allergenbehandlingsrutinen din – for å hjelpe deg og katten din å komme nærmere hverandre.