LA OSS HJELPE DEG Å GJØRE KONTORET HUNDEVENNLIG

Vi er glade for å kunne hjelpe deg hvis du vil starte en Pets at Work-praksis i bedriften din, og kanskje også bli med i Pets at Work-alliansen. Våre hundvennlige kontorer i Europa har forskjellig størrelse, antall ansatte, arkitektur og arbeidskultur. Det gir oss kunnskap til å kunne iverksette Pets at Work i svært ulike miljøer.

Send oss en e-post på pawalliancenordic@purina.nestle.com

Oppgi bedriftens navn, størrelse, beliggenhet og din stilling – det gjør det lettere for oss å gi deg den hjelpen du trenger.

paw logo

HVA ER PETS AT WORK-ALLIANSEN?

Pets at Work-alliansen, skapt av Nestlé Purina, er en frivillig allianse bestående av virksomheter som har gått sammen om å gjøre det enklere å eie kjæledyr ved å åpne dørene sine for hunder. Medlemmene erkjenner at kjæledyr har utrolig stor innvirkning på helse og velvære, og er et eksempel ovenfor andre virksomheter på hvor verdifull en dyrevennlig arbeidsplass kan være.

benefits

FORDELER MED Å BLI MED I PETS AT WORK-ALLIANSEN

Medlemmer i Pets at Work-alliansen får unik tilgang til informasjon og hjelp for å iverksette praksisen på sine kontorer av ekspertene i Nestlé Purina Pets at Work. Dette kan være hjelp til å sette opp et prøveprosjekt, utforme dyrevennlige fasiliteter, holde spørsmålsrunder og mye annet.

members

HVEM KAN BLI MEDLEM?

Alle virksomheter kan søke, helt gratis, om å bli medlem av Pets at Work-alliansen hvis de ønsker å forplikte seg til å åpne dørene sine for hunder.