Seks trinn

Uansett hvor formelt eller uformelt du vil ha det, og uansett størrelsen på arbeidsplassen din, kan vi hjelpe deg med å starte en Pets at Work-praksis. Se hvilke seks trinn du må ta!

Trinn 1
step-one
Trinn 2
step-two
Trinn 3
step-three
Trinn 4
step-four
Trinn 5
step-five
Trinn 6
step-six

FORDELER MED PETS AT WORK FOR ARBEIDSGIVERE

Vi har lidenskapelig tro på at kjæledyr og mennesker blir bedre sammen – og denne troen er støttet opp av forskning. Da vi snakket med over 1000 bedrifter som del av en benchmark-undersøkelse, viste resultatene hvilken kraftfull positiv innvirkning kjæledyr kan ha på virksomheten.

Undersøkelsen viste at noen av de viktigste fordelene for bedrifter er:

employer-benefit-banner
friendly
Det skaper en hyggelig stemning
privilege
Det anses som et privilegium og et gode
talent
Hjelper med å tiltrekke seg talentfulle medarbeidere

HVORFOR IKKE PRØVE DET I ÉN DAG?

Å arrangere din egen prøvedag med hunder er en flott måte å gjøre folk vant til å ha hunder på arbeidsplassen. Når folk har sett det i virkeligheten er det lettere å få samtykke til noe større.

plan

Plan for prøvedag med hunder

Når dere har bestemt dere for å ha en prøvedag med hunder, må dere sette en dato (fredag er ofte et godt valg), informere om dagen og minne folk om ansvarlig kjæledyrhold. Dere må også bli enige om noen klare retningslinjer som alle må følge.

try

Neste trinn

Hvis prøvedagen med hunder blir vellykket, og dere vurderer å starte opp med Pets at Work, kan dere alltid kontakte oss for å få mer informasjon og hjelp.