DETTE ER HVA KUNDENE VÅRE SYNES OM FÔRET VÅRT


Riktig fôr har en stor betydning for hunden din. Prøv det selv og oppdag forskjellen.

“Det har virkelig vært en stor forandring, både for han og for oss. Pro Plan har gitt oss en hund med matglede og stabil mage.”

Christofer Gyllenswärd og Basse | Kleiner Münsterländer

LES MER OM VÅRE FôRER

“Under konkurransesesongen bruker vi Purina Pro Plan OptiPower, for å forsikre oss om god utholdenhet og høye prestasjoner under hele sesongen.”

Heidi Kvan | Kennel Waternuts og Meneo Hundesenter

LES MER OM OPTIPOWER®

LES MER OM OPTIDERMA®

“Jeg kan av hele mitt hjerte anbefale Pro Plan til alle mine oppdrettskolleger, det vil gi de gode resultater!”

Jonna Vassbotn | Kennel Simon Says

LES MER OM VÅRE FôRER

“De tre viktigste faktorene med et fôr for meg er; hvordan valper vokser, appetitt og mage samt pels og muskulatur. Purina Pro Plan holder hundene mine i topp form!”

Friedrich Birkmar | Kennel Estava Rain

LES MER OM OPTIDIGEST®

“At valpene spiser ordentlig og utvikler seg godt, gir oss bekreftelse på at de får i seg alt de skal og at fôret er av høy kvalitet.”

Gudrun Brunnström | Kennel Moonstruck

LES MER OM OPTISTART®

“Det finnes mye bra fôr i dag, men det er den siste lille biten som gjør at du ser at det er et kvalitetsfôr. Og det tror jeg at jeg har funnet, og da blir man veldig fornøyd. Det som er viktig med fôr er at hundene spiser det med god appetitt. Det er veldig viktig at pelsen er fin. Det viser mye om hvordan hundene har det. Og selvfølgelig at de er gode i magen. Og det er en annen detalj som er viktig, det er at hundens tenner ser bra ut når de har blitt eldre.”

Ingrid om sin Golden Retriever og Jack Russel

LES MER OM VÅRE FôRER

“Det spiller ingen rolle hvilket fôr du bruker tenkte jeg - men jeg kan like gjerne prøve. Etter en stund merket jeg en så stor forskjell at jeg ikke trodde det var den samme hunden. Tispa mi som er 15 år gammel, var mye finere og sov mindre. Det var en 'aha-opplevelse', at fôret spiller en så stor rolle. Og hun elsker maten.”

Katarina om tollingen Amber, 15 år

LES MER OM OPTIAGE®

“Vi bruker PURINA® PRO PLAN® OPTIBalance® i løpet av normal sesong. Så bruker vi PURINA® PRO PLAN® OPTIPower® i perioden oktober til januar for å øke energien hos hunder. Det er i perioden de jakter mest. De er aldri skadet. Pels, øyne, ører, alt er strålende. Det er utmerket fôr, jeg har brukt PURINA® PRO PLAN® i 12 år. Vi er veldig glade.”

Edvard om sine jaktspaniels

LES MER OM OPTIPOWER®

LES MER OM OPTIBALANCE®