​PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult 9+ med OPTIAGE® Rik på kylling

Et komplett tørrfôr, vitenskapelig sammensatt for eldre hunder av små raser og miniraser over 9 år.

PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult 9+ med OPTIAGE® er et tørrfôr som inneholder alle næringsstoffene hunden trenger for god helse. Det inneholder også en blanding næringsstoffer som er vitenskapelig påvist å fremme hjernefunksjonen hos eldre hunder og hjelpe dem med å holde seg aktive og våken lengre.

HER KAN DU KJØPE
 

Sammensetningen inneholder den unike næringsblandingen OPTIAGE® med mellomkjedede triglyserider (MCT) fra botaniske oljer. Disse er en ekstra kilde til energi for den aldrende hjernen, og bidrar til at hunden holder seg oppvakt og leken gjennom sine eldre år.

I tillegg til å inneholde næringsstoffer som støtter kroppen gjennom aldringsprosessen, består fôret av små biter som er lette å tygge og spesielt tilpasset små munner.

Forbedrer nysgjerrighet og lydighet

Forbedrer nysgjerrighet og lydighet

Støtter den kognitive funksjonen med en alternativ hjernenergikilde fraksjonert fra botaniske oljer, som resulterer i en mer nysgjerrig og lydhør hund
Bidrar til bedre sosial samhandling

Bidrar til bedre sosial samhandling

Bidrar til å opprettholde samspillet med familien takket være forbedret hjernefunksjon
Total munnpleie

Total munnpleie

Den lille, sprø kroketten har en naturlig børsteeffekt på tennene, og de ekstra spesielle mineralene som er lagt til, reduserer tannsteinoppbyggingen.
Opprettholder en sunn mobilitet

Opprettholder en sunn mobilitet

En kombinasjon av viktige næringsstoffer – blant annet Omega-3-fettsyrer, høye proteinnivåer og riktig Ca/P-forhold – som bidrar til å støtte sunne ledd for en aktiv livsstil.
Støtter en sunn aldring

Støtter en sunn aldring

Takket være spesifikke protein- og fettnivåer tilpasset eldre hunders behov
Inneholder kylling av høy kvalitet

Inneholder kylling av høy kvalitet

Hvor mye veier kjæledyret ditt?

Vedlikehold av vekt hos voksne

Kroppsvekt (kg) g/dag
<1 t aktivitet
g/dag
1 til 3 t aktivitet
1-5 30-92 35-105
5-10 90-145 105-170

Se tabellen for anbefalte daglige fôrmengder Disse mengdene er kun veiledende For å hjelpe til med å holde hunden din i ideell form bor fôrmengden justeres etter hundens aktivitetsnivå, fysiske tilstand og individuelle behov Rent, friskt drikkevann skal alltid være tilgjengelig For å overvåke hundens helse bør den med jevne mellomrom kontrolleres av dyrlege.

Kylling (15%), Dehydrert fjærkreprotein, Hvete, Ris (12%), Mais, Maisglutenmel, Vegetabilske oljefraksjoner (5,5%), Tørket betemasse, Hveteglutenmel, Soyamel, Mineraler, Animalsk fett, Fiskeolje, Hydrolysat, Gjær.

Tilleggsstoffer:

Næringstillegg:

  • IE/kg: Vit. A: 38 000; Vit. D3: 1200; Vit. E : 650
  • mg/kg: Vit. C: 165; Jernsulfat monohydrat: 300; Kalsiumjodat vannfritt: 3,9; Kobbersulfat pentahydrat: 61; Mangansulfat monohydrat: 140; Sinksulfat monohydrat: 440; Natriumselenitt: 0,32

Tekniske tilsetningsstoffer:

  • Tokosferolekstrakt fra vegetabilske oljer: 6 mg/kg

Analytiske bestanddeler:

  • Protein: 29%
  • Fettinnhold: 15%
  • Råaske: 7.5%
  • Fiber: 2%
  • Karbohydrater: 38.5%
  • EPA: 0.1%
  • Glukosamin: 400 ppm

VURDERINGER

Del dette med folk du kjenner

ShareEmailLinkedInFB