PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline DM St/Ox Diabetes Management (Tørrfôr)

Et komplett tørrfôr, vitenskapelig sammensatt for å bidra til å regulere blodsukkernivået hos voksne katter med diabetes.

Dette tørrfôret til katter inneholder lave nivåer av karbohydrater for å redusere stigning av blodsukkeret etter måltider, og høye nivåer av proteiner for å stimulere til produksjon av insulin i bukspyttkjertelen.

HER KAN DU KJØPE

Fôret er klinisk bevist å redusere insulinkravene hos katter med diabetes. Det er rikt på antioksidanten E-vitamin, som bidrar til å nøytralisere de frie radikalene som produseres ved diabetes.

Sammensetningen kan også brukes for å hjelpe med vekttap. Kontroll av fedme og vedlikehold av optimal kroppsvekt er en avgjørende del av å håndtere diabetes hos katter.

Lite karbohydrater for å bidra til å redusere blodsukkersvingninger

Lite karbohydrater for å bidra til å redusere blodsukkersvingninger

Klinisk dokumentert å bidra til å redusere insulinbehovet hos diabetiske katter

Klinisk dokumentert å bidra til å redusere insulinbehovet hos diabetiske katter

Høyere nivå av E-vitamin for å redusere oksidativt stress

Høyere nivå av E-vitamin for å redusere oksidativt stress

Vær oppmerksom på at alle anvisninger som er beskrevet for PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS er ment som ernæringsmessig støtte til katter med de nevnte tilstandene, og ikke som erstatning for riktig medisinsk behandling. Veterinary Diets skal brukes under veiledning fra veterinær.

Hvor mye veier kjæledyret ditt?

Kroppsvekt (kg)              Kun tørr
g/dag
Pose + tørr kombinert
Pose/dag
Pose + tørr kombinert
g/dag
4 60 1 40
6 85 1 70
8 115 1 110
10 145 1 105
>10 +15 g/kg  2 +15 g/kg

Det er viktig å følge nøye med på kattens blodsukker de første ukene den spiser PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS DM St/Ox Diabetes Management™ for å kunne justere insulindoseringen. Feline DM St/Ox Diabetes Management kan gis livet ut, hvis nødvendig. Feline DM St/Ox Diabetes Management kan også brukes til vekttap, og sammensetningen kan øke metthetsfølelsen

.

Dehydrert fjærkreprotein, Maisglutenmel*, Soyaproteinisolat, Maisstivelse*, Animalsk fett, Soyamel*, Hydrolysat, Mineraler, Gjær, Fiskeolje.
*Karbohydratkilder

Tilleggsstoffer:

Næringstillegg:

  • IE/kg: Vit. A: 30 000; Vit. D3: 1000; Vit. E : 650
  • mg/kg: Jernsulfat monohydrat (Fe: 79); Kalsiumjodat vannfritt (I: 2); Kobbersulfat pentahydrat (Cu: 12); Mangansulfat monohydrat (Mn: 37); Sinksulfat monohydrat (Zn: 120); Natriumselenitt (Se: 0,11)

Analytiske bestanddeler:

  • Protein: 50%
  • Fettinnhold: 17%
  • Råaske: 8%
  • Fiber: 1.5%
  • Stivelse: 12.5%
  • Totalt sukker: 0.8%
  • Essensielle fettsyrer: 2%
  • Taurine: 500mg/kg

VURDERINGER

Del dette med folk du kjenner

ShareEmailLinkedInFB