PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal (Tørrfor)

Et komplett tørrfôr, vitenskapelig sammensatt for katter med akutte tarmforstyrrelser for å bidra til ernæringsmessig bedring og rekonvalesens.

Dette tørrfôret inneholder svært lettfordøyelige ingredienser og prebiotika for å bidra til å kontrollere mage- og tarmsykdommer og støtte tarmhelsen. Det passer til voksne katter, også kattunger.

HER KAN DU KJØPE

Dårlig fordøyd mat kan bidra til de vanlige symptomene på urolig mage, i tillegg til diaré, dårlig appetitt, oppkast og vekttap.

Dette lettfordøyelige fôret har et moderat fettnivå for å kunne hjelpe mot tarmforstyrrelser. Det er tilpasset kattens særegne fordøyelsessystem og sammensatt for å tilfredsstille de ernæringsmessige behovene hos katter med nedsatt tarmfunksjon. Det inneholder også et begrenset antall proteinkilder som hjelper med å redusere negative tarmreaksjoner.

Tilsatt prebiotika for å bidra til å bedre tarmhelsen

Tilsatt prebiotika for å bidra til å bedre tarmhelsen

Lettfordøyelige ingredienser som bidrar til å redusere belastningen på den svake tarmen.

Lettfordøyelige ingredienser som bidrar til å redusere belastningen på den svake tarmen.

Begrenset antall proteinkilder som bidrar til å redusere ugunstige tarmreaksjoner

Begrenset antall proteinkilder som bidrar til å redusere ugunstige tarmreaksjoner

Vær oppmerksom på at alle anvisninger som er beskrevet for PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS er ment som ernæringsmessig støtte til katter med de nevnte tilstandene, og ikke som erstatning for riktig medisinsk behandling. Veterinary Diets skal brukes under veiledning fra veterinær.

Hvor mye veier kjæledyret ditt?

Kroppsvekt (kg)              Kun tørr
g/dag
Pose + tørr kombinert
Pose/dag
Pose + tørr kombinert
g/dag
2 30 1/3 20
3 45 1/2 30
4 60 1 35
5 70 1 50
>5 +15 g/kg  1 +15 g/kg

For optimal fordøyelse og opptak av næringsstoffer bør den daglige mengden Feline EN St/Ox Gastrointestinal deles inn i flere små måltider. Feline EN St/Ox Gastrointestinal gir komplett og balansert ernæring til både voksne katter og kattunger. Kattunger som er 6 til 12 uker gamle bør få 40 til 80 g tørrfôr, som angitt i tabellen under. Hvis nødvendig kan fôret fuktes med vann til avvenningen er fullført, for så å gradvis redusere det tilsatte vannet.

 

Soyaproteinisolat*, Dehydrert kyllingprotein*, Soyamel, Maisstivelse*, Animalsk fett*, Hydrolysat, Mineraler, Inulin (min. 0,2%), Fiskeolje*.
*Lettfordøyelige ingredienser

Tilleggsstoffer:

Næringstillegg:

 • IE/kg: Vit. A: 38 000; Vit. D3: 1250; Vit. E : 700
 • mg/kg: Taurin 1100; Jernsulfat monohydrat (Fe: 100); Kalsiumjodat vannfritt (I: 2.6); Kobbersulfat pentahydrat (Cu: 15); Mangansulfat monohydrat (Mn: 48); Sinksulfat monohydrat (Zn: 160); Natriumselenitt (Se: 0,14)

Tekniske tilsetningsstoffer:

 • mg/kg: "Bentonitt": 10 000

Analytiske bestanddeler:

 • Protein: 40%
 • Fettinnhold: 20%
 • Råaske: 8.5%
 • Fiber: 2%
 • Kalsium: 1.5%
 • Fosfor: 1.3%
 • Natrium: 0.54%
 • Kalium: 0.71%
 • Energiverdi: 4.15 kcal/g

VURDERINGER

Del dette med folk du kjenner

ShareEmailLinkedInFB