PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management (Tørrfor)

Et komplett tørrfôr, vitenskapelig sammensatt for å hjelpe voksne katter med å oppnå og vedlikeholde optimal kroppsvekt.

Dette klinisk beviste tørrfôret inneholder lite kalorier og mye proteiner for å bidra til et jevnt vekttap mens muskelmassen opprettholdes.

HER KAN DU KJØPE
Denne meget smakfulle sammensetningen er utviklet for å fremme vekttap. Den kan også gis over lengre tid for å hjelpe katten med å vedlikeholde en sunn kroppsvekt. Fôret passer ikke for katter som har behov for et høyere kaloriinntak, som drektige hunnkatter og kattunger i vekst.
Høyt proteinnivå for å bidra til å fremme tap av kroppsfett, samtidig som muskelmassen bevares

Høyt proteinnivå for å bidra til å fremme tap av kroppsfett, samtidig som muskelmassen bevares

Lavt kaloriinnhold for å bidra til vekttap

Lavt kaloriinnhold for å bidra til vekttap

Bidra til å forebygge struvitt- og oksalatstein, som er vanligere hos overvektige katter

Bidra til å forebygge struvitt- og oksalatstein, som er vanligere hos overvektige katter

Vær oppmerksom på at alle anvisninger som er beskrevet for PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS er ment som ernæringsmessig støtte til katter med de nevnte tilstandene, og ikke som erstatning for riktig medisinsk behandling. Veterinary Diets skal brukes under veiledning fra veterinær.

Hvor mye veier kjæledyret ditt?

Voksen

Kroppsvekt (kg) Vekttap* g/dag Vedlikehold g/dag
4 50 60
6 80 90
8 105 120
10 130 150
>10 +15 g/kg +20 g/kg

*Til kroppsvekten er oppnådd.


Det anbefales å rådføre seg med veterinær før bruk av dette fôret eller før bruksperioden forlenges. Rent, friskt drikkevann skal alltid være tilgjengelig Også tilgjengelig som våtfôr. For reduksjonen av overvekt kan den blandede fôringsguiden benyttes.

Anbefalt daglig fôrmengde for å gå ned i vekt er basert på kattens nåværende vekt, gjennomsnittlig kaloribehov og et ønsket vekttap på 1 % av kroppsvekten per uke. Daglig fôrmengde må justeres i henhold til hvordan katten responderer, og hovedsakelig hver fjerde uke.

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS OM St/Ox Obesity Management™ må gis helt til ønsket kroppsvekt er nådd. Feline OM St/Ox Obesity Management kan gis over lengre tid til katter som har lett for å legge på seg, ved å bruke fôringsmengdene for vektvedlikehold.

Hveteglutenmel, Maisglutenmel, Soyamel, Dehydrert fjærkreprotein, Hvetemel, Ertefiber, Hydrolysat, Cellulose, Soyaprotein, Mineraler, Animalsk fett, Fiskeolje, Gjær.

Tilleggsstoffer:

Næringstillegg:

  • IE/kg: Vit. A: 36 000; Vit. D3: 1200; Vit. E : 650
  • mg/kg: Taurin: 1 000; Jernsulfat monohydrat (Fe: 81); Kalsiumjodat vannfritt (I: 2,0); Kobbersulfat pentahydrat (Cu: 12); Mangansulfat monohydrat (Mn: 38); Sinksulfat monohydrat (Zn: 130); Natriumselenitt (Se: 0,12)

Analytiske bestanddeler:

  • Protein: 48%
  • Fettinnhold: 8%
  • Råaske: 8%
  • Fiber: 7.5%
  • Energiverdi: 3.4 kcal/g

VURDERINGER

Del dette med folk du kjenner

ShareEmailLinkedInFB