Your Pet, Our Passion.
Sandra

Pet Welfare Manager @Purina

Sandra
Dyrevelferd

Dyrevelferd

Gå til siden >

Purina deltar ikke i invasiv forskning som forårsaker skade, sykdom eller lidelse eller som resulterer i avliving av hunder eller katter. I Purina er vi dyreelskere, og vi motsetter oss sterkt alle former for dyremishandling. Vi utfører bare de prosedyrene som egner seg til bruk på hunder og katter og som samsvarer med god veterinærpleie.

Purina forvalter utviklingssentre for dyrepleie for å bedre kunne forstå de naturlige preferansene, de ernæringsmessige behovene og den relaterte atferden hos hunder og katter. Alle kjæledyrene våre har navn, får individuell oppmerksomhet og blir behandlet med respekt og kjærlighet av vårt godt trente og omsorgsfulle personale. Sosialisering og daglig samspill er en del av berikelsesprogrammene våre, og omfatter trening, gruppelek og tilgang til leketøy.
Studier som er gjort for eller av Purina bidrar med kunnskap som skaper fremskritt innen helse og velferd for hunder og katter over hele verden. Vi utfører bare de prosedyrene som egner seg til bruk på hunder og katter og som samsvarer med god veterinærpleie. Alle våre studier blir vurdert av et etisk utvalg i samsvar med både europeisk og nasjonal lovgivning. Medlemmene i dette utvalget består av enkeltpersoner med ekspertise på dyrepleie og dyrevelferd, som også har et uavhengig synspunkt. De får mulighet til å stille spørsmål ved hvilket som helst aspekt av studiene våre.

Vi deltar ikke i invasiv forskning som forårsaker skade, sykdom eller lidelse eller som resulterer i avliving av hunder eller katter.

Hvordan tester vi produktene våre?

Når produktene har blitt nøye formulert og utviklet i henhold til kravene våre, og vi har sikret at de har en god ernæringsmessig profil, er vi bare avhengig av fôringsstudier for å få bedre forståelse for et kjæledyrs ernæringsmessige behov og gleden de har av sunne fôrvalg.

Hvordan gjør vi det? Vi gir fôret til ekspertene våre; kattene eller hundene i dyrepleiesentrene der vi utvikler produktene våre, og vi ser på to hovedparametere hos hunder og et tredje hos katter.

  • Det første parameteret er konsistensen på avføringen, for å sikre fordøyelsestoleranse av produktet.
  • Det andre parameteret er fordøyelighet. Fordøyeligheten til et produkt betyr antallet næringsstoffer som tas opp i kroppen. Det kan trygt vurderes ved å måle forskjellen mellom næringsinnholdet i fôret og i avføringen.
  • Det tredje og siste parameteret vi måler når det gjelder alle tørrfôrprodukter til katter, er pH i urinen, noe som gjør at vi kan vurdere sannsynligheten for dannelse av urinstein, og for å bidra til å støtte risikoen for forekomst..

I tillegg til disse testene utfører vi også tester hjemme hos forbrukere for å se om produktet blir godt mottatt av kjæledyret, og om forbrukeren også er fornøyd med produktet. Vi foreslår at du ser på videoen under, som viser hvordan kattene og hundene på dyrepleiesentrene våre bor, og hvor du kan lære mer om velferdsprogrammet vårt.