Your Pet, Our Passion.
Amélie

Pet food Raw Materials Specialist @Purina

Amélie
Hvordan lages det?

Hvordan lages det?

Gå til siden >

Absolutt. Et komplett og balansert kosthold som gis i riktige mengder, er grunnleggende for å sikre at kjæledyret får et langt og godt liv.

I løpet av de siste 90 årene med konstant forskning, utvikling og nyskapning har vi kunnet forbedre oppskriftene våre og skape ernæringsmessig balansert dyrefôr som er tilpasset de svært forskjellige behovene til hvert individuelle kjæledyr. Faktisk er vi det eneste dyrefôrselskapet som har gjennomført en livslang (14-årig) studie hos hunder, som viste at hunder som beholder sin ideelle kroppstilstand kan øke livslengden betydelig med 15 prosent (1,8 år for labrador retrieverne i studien), samt livskvaliteten. Det 9 poengs diagrammet for vurdering av kroppstilstand, som ble laget som resultat av denne banebrytende forskningen, har blitt globalt vedtatt av World Small Animal Veterinary Association, og ernæring er nå offisielt vedtatt som det femte vitale tegnet for alle veterinærer som utfører grunnleggende helsekontroller av hunder og katter.

I dag kan vi tilby dyrefôr med funksjonelle ingredienser som har spesifikke fordeler for både hunder og katter. Enkelte av fôrene våre kan ofte fungere i synergi med medisinsk støtte hvis kjæledyrene gjennomgår veterinærbehandling, og vi forsker hele tiden på hvordan vi kan styrke immunitet og optimalisere god helse.