banner no

Sorter din Purinaemballasje med oss og støtt hjemløse dyr

Vi strever etter å transformere emballasjen vår for en mer bærekraftig fremtid. Derfor jobber vi med å tilby resirkulerbar emballasje i hele vårt sortiment innen 2025. Samtidig investerer vi også i infrastruktur og sponser et av Europas mest moderne gjenvinningsanlegg for fleksibel plast utenfor Ängelholm i Sverige, som et ledd i å gi mer plastemballasje nytt liv. Vi ønsker også å støtte forbrukerne slik at du som kunde kan sortere riktig så enkelt som mulig. Det er derfor vi jobber med Bower! I tillegg til enkle sorteringsanvisninger får du også en bonus når du resirkulerer den tomme emballasjen din. Du kan konvertere poengene dine til penger, eller donere til våre partnerdyrehjem rundt om i Norge. Med Bower-appen kan du gjøre et positivt inntrykk, ikke bare for landet vi deler, men også for hjemløse dyr som akkurat nå trenger ekstra omsorg mens de venter på sitt eget kjærlige hjem. For hver donasjon du gir, donerer vi i Purina 10 porsjoner næringsrik, mettende mat til Dyrebeskyttelsen i Norge. Sammen gjør vi en forskjell!

Sorter og hjelp hjemløse dyr

Sorter og hjelp hjemløse dyr

Partnerskapet vårt med Bower er en del av puslespillet på vår bærekraftsreise. Sammen med deg som forbruker ønsker vi å gjøre en forskjell, og hvert lille skritt teller! Takk for at du ble med. Les mer om hvordan du kan laste ned Bower appen allerede i dag!

Purina Friskies & Bower

Purina Friskies & Bower

Visste du at vårt merke Friskies hund og katt har gitt fem løfter til deg og kjæledyret ditt? Ett av løftene gjelder emballasjen vår. Derfor er vi glade for å kunne samarbeide med Bower også for Friskies. LES MER OM LØFTET OG PARTNERSKAPET.

Plast gjennvinning

Vi investerer i svensk infrastruktur for økt plastgjenvinning

Vi er stolte av å bidra til finansieringen av et av Europas mest moderne fleksible plastgjenvinningsanlegg bygget av TMR. Ved hjelp av det nye anlegget vil mer emballasje i hele dyrefôrbransjen få en sjanse på et nytt liv. Les mer her.

Slik sorterer du vår emballasje

Slik sorterer du vår emballasje

Ønsker du allerede informasjon om hvordan du kan ta hånd om vår tomme Purina-emballasje? Ta en titt på nettsiden vår som vil hjelpe deg å sortere riktig. Du finner den her.

vår bærekraftsreise

Vår bærekraftsreise

Fra jorda der ingrediensene våre vokser til anleggene våre der fôret vårt produseres, kan du være sikker på at vi bruker ressursene på best mulig måte gjennom reisen fra gård til bord for kjæledyret ditt. Les mer om hva vi gjør innen bærekraft her.

Ernæring er kjernen i det vi gjør, men det er ikke alt vi gjør. Vi tror på å gjøre mer av det som er viktig – for kjæledyrene, for menneskene som elsker dem og landet vi deler. Derfor jobber vi for å gjøre en forskjell på 10 ulike områder. Et av disse områdene er emballasjen vår.

Besøk våre partnere sine hjemmesider: