Din nye hund

Din nye hund

Kjøpe hund

Vurderer du å kjøpe hund? I tillegg til å velge riktig hunderase, er det mye annet å tenke på. Her får du hjelp på veien.
LÆR MER

Løpetid hos hunder

Mistenker du at hunden din har løpetid? Vi hjelper deg med hva du skal se etter i atferdsendringer, blødninger, syklus og varighet. Alt du trenger å vite!
LÆR MER

Hvorfor hunder er gode kjæledyr

Hunder fortjener virkelig navnet “menneskets beste venn”. De er trofaste, intelligente, hengivne og kjærlig, og er kjent for å forbedre vår fysiske og mentale helse.
LÆR MER

Vaksine til hund og valp

Som en kjærlig hundeeier vil du gjøre alt du kan for å beskytte hunden din fra mulige livstruende sykdommer. Det er derfor det er så viktig at du holder hundens vaksiner oppdatert. Slik beskytter du din egen hund, men du forhindrer også at den viderefører sykdommer til andre hunder.
LÆR MER

Råd om forsikring av hunden din

Hunder bringer mye glede i livene våre, men når de blir syke er det alt for fort gjort å tenke på hvor mye behandlingen koster. Det er her hundeforsikring kommer inn i bildet! Vi er her for å hjelpe deg med å finne den rette avtalen for deg og hunden din.
LÆR MER

Hundesikring av hjemmet og en hundevennlig hage

De fleste oppdrettere vil be deg om å vente til den nye valpen er åtte uker gammel før du kan komme og hente den, noe som kan virke som en evighet! Det er en flott mulighet til å begynne å hundesikre huset og forberede deg til hunden kommer hjem slik at når den endelig er der vil hunden eller valpen ha et hundesikkert hus og vennlige omgivelser.
Les mer

Ønske hunden velkommen hjem

Det gjenstår bare noen dager før du henter hjem den nye valpen eller hunden din, og du er utålmodig etter å få den firbeinte vennen din inn i familien!
Les mer

Introdusere hunden din for andre kjæledyr

Hunder har som regel ingen vanskeligheter med å skaffe seg gode venner, og valpen din vil høyst sannsynlig elske å være sammen med andre hunder.
Les mer