Bli med og støtt din lokalavdeling!

Vi i Purina tror på god ernæring for hvert kjæledyr. Derfor støtter vi lokalavdelingene til Dyrebeskyttelsen Norge rundt om i landet med mat som hjelper hunder og katter til å ha det bra. Du kan også delta og støtte - hver krone gjør en forskjell og ingen bidrag er for små.Slik hjelper du


1: Åpne Vipps-appen og skriv inn nummer 12271
2: Angi beløpet du vil donere til lokalavdelingen
3: Merk ditt bidrag med navnet til lokalavdelingen du vil støtte
4: Vipps!

vipps


Finner du ikke en lokalavdeling i ditt område?

Alle hunder og katter, fra nord til sør, aksepterer takknemlig din støtte med en svingende hale og litt kos. Gi donasjonen din til Dyrebeskyttelsen Norge sentralt, så vil din støtte kunne bidra til dyrs velferd.


Ikke Vipps?

Besøk vår partner Dyrebeskyttelsen for flere muligheter til å hjelpe.


Adopsjonshistorier og andre tips

boris

Huset fullt av kjærlighet igjen! Barbro og Boris

Dette er Boris og Barbro, en duo som fant hverandre når de begge trengte det mest. ”Boris hadde levd et hardt liv før han havnet i et dyrehjem. Jeg hadde mistet datteren min og følte meg ensom, men for gammel til å adopetere en selv. Familien min kom med et kjærlig kompromiss: å adoptere en hund sammen. Jeg falt pladask for Boris og hans våkne blikk! Han beriker livet mitt enormt og holder meg ung med sine narrestreker. Jeg håper vi får mange flotte år sammen - fordi vi har så mye kjærlighet å ta igjen! "

Alice

Kjæledyr gir oss så mye glede! Malin og Alice

Dette her er Alice, en firbente gledespreder som gjør hverdagen lysere for mamma Malin. "Jeg adopterte Alice fra et dyrehjem i juni. Siden den gang har livet føltes ekstra meningsfylt. Alice gir meg så mye glede og reduserer angsten min enormt. Hun møter meg på døren, selv om jeg bare har vært på vaskerommet og setter alltid et smil på meg”

Innen 2023 vil de 10 største markedene våre i Europa støtte adopsjonsprogrammer og organisasjoner for å bidra til å øke antallet adopsjoner av kjæledyr.

I Purina velger vi ikke bare ut ingrediensene med omhu, men vi ønsker også å være åpne om hvilke ingredienser vi bruker.

Det er mange fordeler med å adoptere en katt. Du gir et kjæledyr en ny sjanse til å kunne oppleve et lykkelig familieliv, en mulighet som ethvert dyr burde få.

Her kan du lese mer om hva du må tenke på og hvordan det foregår når man adopterer en hund.

#WeAreBetterWithPets