PURINA® – eksperter på ernæring

Fred
   

Her i PURINA® er det mange av oss som også er kjæledyreiere, og vi vet akkurat hvor stor rolle et kjæledyr kan spille i et menneskes liv. Vi har forpliktet oss til å utvikle næringsrik mat som holder katter og hunder i alle aldre sunne, friske og fornøyde.

Kjæledyr er lojale følgesvenner og en del av familien, derfor er det viktig at de ikke bare liker maten de får, men at de også har godt av den. Dyrefôret vårt er ikke bare velsmakende – det er også stappfullt av animalske råstoffer, fisk, vitaminer og mineraler som til sammen blir et velbalansert måltid.

Vi vet at det ikke finnes én løsning som passer for alle når det gjelder maten vi gir kjæledyrene våre. Ingen hunder eller katter er helt like, og på samme måte som de har sin egen personlighet, har de også sitt eget ernæringsbehov. Derfor har vi utviklet et vidt spekter av produkter som er tilpasset alle de ulike behovene hos hunder og katter; fra kattunger til valper, de som er inne og de som alltid er ute, de som er drektige og de med allergier og spesielle ernæringsbehov.

Med over 100 års erfaring er vi eksperter på kjæledyrs ernæringsmessige behov, og har dedikert oss til å utvikle næringsrikt og velsmakende fôr som fremmer helse, velvære og et langt liv.

Her hos PURINA® synes vi livet er bedre med kjæledyr – og at mennesker og kjæledyr har det bedre sammen.

Når det gjelder ernæring, prøver vi ikke bare å innfri standardene – vi gjør vårt beste for å overgå dem. Vi driver ernæring fremover ved å forske på alt fra tannhelse til kognitiv helse hos kjæledyr.

Se hvorfor vi tror at innfallsvinkelen vår til ernæring er med på å skape fôr av høy kvalitet som bidrar til å berike kjæledyrs liv.