Våre varemerker for hunder

Hero image

Hold kjæledyrene glade og friske

PURINA®-serien er bygget opp med over 125 års ekspertise. Derfor er vi utrolig stolte av at dyrefôret vårt er ett av Norges mest kjente og elskede varemerker. Vi forstår at det ikke finnes mange ting her i verden som er viktigere enn dine kjæledyrs helse og velbefinnende. Derfor er våre produkter sammensatt av PURINA®-eksperter for å gi kjæledyr 100 prosent av næringsstoffene de trenger for å holde seg friske hver dag.

Her er en liste over våre varemerker. Velg en logo for å lese mer om hvert enkelt merke.

dentalife
X

DentaLife®

DentaLife® – daglig munnpleie som rengjør hele munnen, også de bakerste tennene.

DENTALIFE
adventuros
X

AdVENTuROS™

PURINA® AdVENTuROS™ er laget for hunder med en naturlig eventyrsans, og godbitene er stappfulle av spennende smaker som bare venter på å slippe løs!

AdVENTuROS
PURINA® DOG CHOW®
X

PURINA® DOG CHOW®

Vi i PURINA® DOG CHOW® vet at hunders eventyrlyst er grenseløs, og at de alltid er klare til å bykse ut døren så snart du rører ved hundebåndet. Derfor gjør vi alt vi kan for å sikre at hundefôret vårt er så næringsrikt som mulig for at hunden skal ha energi til et liv fylt av eventyr. *mykheten varierer med tiden
PURINA® DOG CHOW®
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets er en serie spesialisert hunde- og kattefôr som bistår veterinærer i ernæringsmessig behandling av en rekke tilstander hos katter og hunder.

Pro Plan Veterinary Diet-serien

PURINA® VETERINARY DIETS®
friskies
X

FRISKIES®

I mer enn 80 år har PURINA® Friskies® bidratt til å holde generasjoner av hunder fornøyde og fulle av liv. PURINA® Friskies® Vitafit™ fremmer hundens helse på flere viktige måter: 1) Sørger for fast avføring, takket være en sunn fordøyelse 2) Fremmer blank pels og frisk hud 3) Fremmer glitrende øyne, et tegn på at hunden er oppmerksom og energisk PURINA® Friskies® Vitafit™: For en hund full av liv! Du elsker hunden din og all den gleden den gir familien, så du vil naturligvis også være sikker på at den alltid er energisk, glad og full av liv.

FRISKIES® Hundemat
Purina ONE® Dog
X

Purina ONE®

Den lille hunden din har spesielle næringsmessige behov. Derfor har Purinas eksperter utviklet serien Purina ONE Small Dog < 10kg. Spesielt utformet, avansert næringsinnhold i et smakelig måltid som består av små, sprø nuggets og mykere biter som er spesielt utformet for en liten munn. Du kan gi den lille hunden din smakfulle sammensetninger som er utviklet med tanke på små hunders ernæringsmessige behov. Prøv Purina ONE Small Dog < 10 kg-serien og tydelige bedringer i hundens velbefinnende.

Purina ONE® Dog Hund
pro plan
X

Purina® Pro Plan®

PURINA® PRO PLAN® tilbyr en rekke avanserte, komplette og balanserte sammensetninger som er utmerkede næringskilder og er vitenskapelig bevist å kunne bidra til et langt og sunt liv. Ved å dra nytte av vitenskapen bidrar PURINA® PRO PLAN® til at eiere kan gi kjæledyrene sine den aller beste ernæringen. For oss er ernæring grunnlaget for helse og velvære.

PRO PLAN®