AdVENTuROS

Hvorfor AdVENTuROS™?

Hunder er alltid klare for større eller mindre oppdrag – det kan være et actionfylt løp gjennom skogen, ‘kast og hent’ på stranden eller å leke gjemsel i huset.

Derfor har vi laget PURINA® AdVENTuROS™ – fristende lekkerbiskener som smaker av vill natur og eventyr med en uimotståelig konsistens.

Nuggets

Få enda mer ut av opplevelsene med hunden din med disse fristende Purina AdVENTuROS Nuggets med Smak av Villsvin.De er fulle av smak, og setter en smak av vilt på de flotte opplevelsene dere har sammen.

Sammensetning: Korn, Glyserol, Kjøtt og animalske biprodukter (8 %)*, Ulike sukkerarter, Vegetabilske proteinekstrakter, Biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, Mineraler, Olje og fett *tilsvarer 24 % rehydrert Kjøtt og animalske biprodukter, med minst 14 % Fjørfe.

Sticks

Stimuler hundens fantasi med Purina AdVENTuROS Sticks og vær klar for nye opplevelser fra villmarken. Disse godbitene er harde på utsiden og myke inne, med masse herlig bøffelsmak, og er alt hunden den elsker når det gjelder frihet og friluftsliv.

Sammensetning: Korn, Glyserol, Kjøtt og animalske biprodukter (8 %)*, Vegetabilske proteinekstrakter, Mineraler, Ulike sukkerarter, Gjær, Sorbitol, Oljer og fett, Grønnsaker *tilsvarer 24 % rehydrert Kjøtt og animalske biprodukter, med minst 14 % Fjørfe.

Strips

Alle AdVENTuROS Strips med Smak av Vilt er begynnelse på en ny og spennende opplevelse for hunden din. Riv dem i biter eller server en hel strimmel. De vil uansett stimulere hundens smak for friluftsliv og frihet.

Sammensetning: Korn, Glyserol, Kjøtt og animalske biprodukter (8 %)*, Ulike sukkerarter, Mineraler, Gjær, Oljer og fett *tilsvarer 24 % rehydrert Kjøtt og animalske biprodukter, med minst 14 % Fjørfe.

Sticks for små hunder

Stimuler hundens fantasi med Purina AdVENTuROS Sticks for små hunder, og vær klar for nye opplevelser fra villmarken. Disse godbitene er harde på utsiden og myke inne, med masse herlig bøffelsmak, og er alt hunden elsker når det gjelder frihet og friluftsliv. Vi har utviklet disse spesielt for den lille munnen hos små hunder. AdVENTuROS Sticks med Smak av Bøffel for små hunder er nå enda bedre, og rike på fjørfe.

Sammensetning: Korn, Glyserol, Kjøtt og animalske biprodukter (8 %)*, Vegetabilske proteinekstrakter, Mineraler, Ulike sukkerarter, Gjær, Sorbitol, Oljer og fett, Grønnsaker *tilsvarer 24 % rehydrert Kjøtt og animalske biprodukter, med minst 14 % Fjørfe.

For å holde hunden i form må du overholde fôringsveiledningen og sørge for daglig mosjon. Friskt, rent vann må alltid være tilgjengelig. Overvåk hunden når du gir den godbiten.

Oppdag Purina Adventuros mini CUTS /mini STEAKS /maxi STEAKS – Oppskriften på våre nye hundesnacks er fri for korn og er laget av min. 92% kvalitet (Villsvin, Vilt eller Bøffel), Kylling, Oksekjøtt og Svinekjøtt.

Disse høyprotein godbitene er til å få vann i munnen av og er forsiktig tilberedt for å bevare den kjøttfulle smaken som er uten tilsatt konserveringsmidler. Med deres dristige smak og deres grove tekstur vil de gi en spennende og kjøttfull opplevelse, som din hund kommer til å elske og frigjøre sin eventyrlyst.