PRO PLAN®

Hvorfor PURINA® PRO PLAN®?

PURINA® PRO PLAN® HUND

PURINA® PRO PLAN® har blitt reformulert for å dra nytte av de siste PURINA®-studiene i en serie av næringsrike produkter som er tilgjengelige for alle. Vårt livsverk består av å utvikle hundens ernæring. Som de hundeeierne og hundeelskerne vi er, vil vi alltid være opptatt av nyskapning og hvordan vi kan hjelpe deg med å gi hunden et fantastisk liv.

Hvorfor vi er annerledes

Kvaliteten ligger i detaljene

Trygge ingredienser av god kvalitet er aller høyeste prioritet for PURINA® PRO PLAN®, og er noe vi ikke forhandler om.

Vitenskapelig beviste fordeler

Alle ingredienser og nivåer av næringsstoffer har blitt valgt ut for å gi hunder betydningsfulle goder.

Målbevisst og moderne vitenskap

De banebrytende oppdagelsene våre har blitt anerkjent av det internasjonale vitenskapsmiljøet og kommet på trykk i berømte fagfellevurderte tidsskrifter.

Høy næringstilførsel

Takket være vår egen PURINA-teknologi kan vi tilberede ingredienser på optimalt vis og ivareta høy næringstilførsel uten at det går på bekostning av smak og ernæringskvalitet. På den måten får PURINA® PRO PLAN® det beste ut av ingrediensene og bidrar samtidig til å fremme langsiktig helse.

Vår siste nyskapning: Optinutrition™

Den nye serien fra PURINA® PRO PLAN® med OPTINUTRITION™ er vår mest avanserte og effektive kombinasjon av næringsstoffer. Serien er utviklet ved å anvende banebrytende vitenskap i forskning på ernæring, og inneholder vitenskapelig beviste goder som retter seg inn mot hundens spesifikke behov i ulike faser av livet.

PURINA® PRO PLAN® Utmerket ernæring for langsiktig helse

PURINA® PRO PLAN® er utmerket ernæring for hunden din, siden grunnlaget for hver oppskrift består av en komplett og balansert blanding av alle de viktige næringsstoffene som er nødvendig for god helse. PURINA® PRO PLAN® er laget av nøye utvalgte ingredienser med topp kvalitet som er lette å fordøye. Alle diettene fra PURINA® PRO PLAN® er laget med den største omhu og har utmerket næringsinnhold og en smak som hundene elsker. PURINA® PRO PLAN® er kun tilgjengelig hos spesialforhandlere og veterinærer.