banner no

Vårt veldedighetsarbeid

Lidenskapen vår for kjæledyr og engasjementet vårt for å hjelpe dyreeiere med å gi kjæledyrene alt de trenger for å holde seg sunne og friske, handler ikke bare om de produktene vi lager i PURINA®. Vi tar også ansvar for å utvikle og støtte fortjenestefulle saker, å fremme aller høyeste standard innen dyreomsorg, å forebygge dyremishandling og å dele vår forståelse og erfaring med andre.

pet welfare

Vår filosofi

Vi bistår våre partnere med dyrefor, donasjoner, samt ulike prosjekter og arrangementer i lokalsamfunnet. Våre partnerskap med dyrevelferdsorganisasjoner er en viktig del av vår løfte å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferds organisasjoner med dyremat og øker bevisstheten om deres arbeid med hjemløse kjæledyr.

Vi er stolte av å støtte veldedighetsorganisasjoner som deler våre verdier på en rekke ulike måter, fra dyrevelferdsorganisasjoner til de som jobber med å fremme kjæledyr som praktiske og terapeutiske ledsagere for mennesker. Filosofien vår går ut på å samarbeide med viktige veldedighetspartnere for å utvikle langvarige programmer som gir kjæledyrene og menneskene som er glade i dem reelle og konkrete fordeler.

dog human

Hva gjør Purina Norge?

I Purina er veldedighetspartnere en viktig del av vårt engasjement for å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferdsorganisasjoner ved å bidra med dyrefôr og øke bevisstheten om arbeidet deres for hjemløse dyr.

I løpet av 2021 donerte vi mer enn 400 000 måltider med næringsrik mat til dyrehjem i hele Norden

Share your story Norway

Takk for at du bryr deg!

Sammen med deg som kunde har vi kunnet gi tilbake til våre firbeinte venner som fremdeles venter på sine egne hjem. I vår konkurranse delte dere hundrevis av fantastiske bilder av deres kjæledyr sine matstunder, og for hvert bilde har vi donert ett godt og næringsrikt måltid til hjemløse katter og hunder på dyrehjem rundt om i landet. Måltidene har blitt servert med kjærlighet av vår partner Dyrebeskyttelsen. Mette mager er glade mager. En stor takk for at du bryr deg! Sammen hjelper vi de som trenger det mest.

Vi i Purina tror på god ernæring for hvert kjæledyr. Derfor støtter vi lokalavdelingene til Dyrebeskyttelsen Norge rundt om i landet med mat som hjelper hunder og katter til å ha det bra. Du kan også delta og støtte - hver krone gjør en forskjell og ingen bidrag er for små.

Våre samarbeidspartnere i Norge

I Norge støtter vi Dyrebeskyttelsen Norge og samarbeider med viktige opinionsledere som veterinærer og mennesker som hjelper dyr i nød. Dyrebeskyttelsen Norge gjør en fantastisk jobb året rundt med å holde kattene sine varme, trygge og ernærte. Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med 30 lokalavdelinger spredt fra nord til sør. Siden 1859 har de arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse. Som gjensidige katteelskere er vi stolte over å støtte dem.