Vårt veldedighetsarbeid

Lidenskapen vår for kjæledyr og engasjementet vårt for å hjelpe dyreeiere med å gi kjæledyrene alt de trenger for å holde seg sunne og friske, handler ikke bare om de produktene vi lager i PURINA®. Vi tar også ansvar for å utvikle og støtte fortjenestefulle saker, å fremme aller høyeste standard innen dyreomsorg, å forebygge dyremishandling og å dele vår forståelse og erfaring med andre.

pet welfare

Vår filosofi

Vi bistår våre partnere med dyrefor, donasjoner, samt ulike prosjekter og arrangementer i lokalsamfunnet. Våre partnerskap med dyrevelferdsorganisasjoner er en viktig del av vår løfte å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferds organisasjoner med dyremat og øker bevisstheten om deres arbeid med hjemløse kjæledyr.

Vi er stolte av å støtte veldedighetsorganisasjoner som deler våre verdier på en rekke ulike måter, fra dyrevelferdsorganisasjoner til de som jobber med å fremme kjæledyr som praktiske og terapeutiske ledsagere for mennesker. Filosofien vår går ut på å samarbeide med viktige veldedighetspartnere for å utvikle langvarige programmer som gir kjæledyrene og menneskene som er glade i dem reelle og konkrete fordeler.

dog human

Hva gjør Purina Norge?

I Purina er veldedighetspartnere en viktig del av vårt engasjement for å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferdsorganisasjoner ved å bidra med dyrefôr og øke bevisstheten om arbeidet deres for hjemløse dyr.

I 2019 donerte vi over 47 500 porsjoner dyremat til dyrehjem i Norge

I løpet av 2020 har vi allerede donert mer enn 155 900 porsjoner dyremat til dyrehjem i Norge

Share your story Norway

Takk for at du bryr deg!

Sammen med deg som kunde har vi kunne gi tilbake til de firbeinte familiemedlemme våre som fremdeles venter på sitt eget hjem. I vår Share Your Story kampanje delte dere hundrevis av gode historier om hva kjæledyrene våre betyr, og for hver historie ga vi 10 porsjoner næringsrik og god mat til hjemløse katter og hunder på dyrehjem rundt vårt langstrakte land. Donerte måltidene har blitt servert med kjærlighet av våre partner Dyrebeskyttelsen. Mette mager er glade mager. En stor takk for at du bryr deg! Sammen hjelper vi flere til å få det bra.

Vi i Purina tror på god ernæring for hvert kjæledyr. Derfor støtter vi lokalavdelingene til Dyrebeskyttelsen Norge rundt om i landet med mat som hjelper hunder og katter til å ha det bra. Du kan også delta og støtte - hver krone gjør en forskjell og ingen bidrag er for små.

Våre samarbeidspartnere i Norge

I Norge støtter vi Dyrebeskyttelsen Norge og samarbeider med viktige opinionsledere som veterinærer og mennesker som hjelper dyr i nød. Dyrebeskyttelsen Norge gjør en fantastisk jobb året rundt med å holde kattene sine varme, trygge og ernærte. Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med 30 lokalavdelinger spredt fra nord til sør. Siden 1859 har de arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse. Som gjensidige katteelskere er vi stolte over å støtte dem.