Your Pet, Our Passion.
Edmée

Sustainability Program Manager

Edmée
Bærekraft

Bærekraft

Gå til siden >

Nestlé, vårt morselskap, har forpliktet seg til Net Zero-utslipp innen 2050 med mellomliggende milepæler på -20% innen 2025 og -50% innen 2030, og Purina vil bidra til denne ambisjonen.

Reisen for å redusere våre klimagassutslipp (GHG) har startet med å få en grundig forståelse av kilden til utslippene våre, og ser på forsyningskjeden fra gård til bolle til emballasjeavhending. Basert på dette, og styrt av vår Purina in Society Commitments, har vi begynt å lage en handlingsplan.

Vi har allerede tatt store skritt for å redusere utslippene våre, nemlig:

  • Siden mai 2020 har alle Purina EMENA fabrikker kjøpt 100% fornybar elektrisitet
  • Vi har startet partnerskap i Storbritannia og Frankrike for å investere i overgangen av konvensjonell oppdrett til regenerative landbruksmetoder. Med andre ord investerer vi i restaurering av jord for å bidra til å fange karbon, og med mange andre fordeler.
  • Mellom 2016 og 2018 har vi spart 3542T emballasje, og vi har initiert en pilot med en første-av-sitt-slag resirkulerbar fleksibel plastemballasje for våt kjæledyrmat, i Nederland.

Vi vet imidlertid at det er mange flere utfordringer og muligheter foran oss. Derfor fortsetter vi å teste og lære med nye prosjekter, for eksempel å utvikle kjæledyrmat med alternative proteiner og er aktivt på jakt etter partnerskap også. Unleashed, Purina Accelerator Lab, var spesielt på utkikk etter Pet Tech-oppstartsbedrifter med forretningsmodeller og løsninger for bærekraft, som en av de tre hovedkategoriene for 2021.

Hvis du er interessert i flere eksempler på hvordan vi ønsker å ta vare på planeten vår, kan du lese hele Purina i Society Report.