Your Pet, Our Passion.
Daniel

Regional Leader Purina Institute and Veterinarian @Purina

Daniel
Ingredienser

Ingredienser

Gå til siden >

Ja, kjæledyrfôr kan lages med og uten korn. Hvis det produseres uten korn, må man tilsette alternative karbohydratkilder for å få et komplett og balansert kosthold. Siden folk foretrekker forskjellige ernæringskilder, tilbyr Purina et bredt utvalg produkter, inkludert kornfritt kjæledyrfôr, slik at eiere kan velge det riktige fôret for sitt kjæledyr.

Imidlertid skjønner vi at forbrukerne ser etter ulike alternativer for kjæledyrene sine, noe som er grunnen til at vi lager sammensetninger med og uten korn. Vi forstår at enkelte dyreeiere er skeptiske til visse ingredienser og kanskje foretrekker kornfritt kjæledyrfôr.  For disse dyreeierne tilbyr vi sammensetninger med alternative karbohydratkilder, som for eksempel kassavarotmel og ertestivelse. Vi har flere merker som har kornfrie sammensetninger som en del av sin produktserie. Disse omfatter: PURINA BEYOND og PRO PLAN DOG. Alle våre kornfrie oppskrifter gir komplett og balansert ernæring og er fortsatt de samme kvalitetsproduktene som dyreeiere kjenner og forventer av Purina.

En kornfri oppskrift betyr ikke at produktet er «fritt for karbohydrater» slik enkelte dyreeiere tror. Kornet erstattes som regel av en alternativ karbohydratkilde som en nødvendig del av et velbalansert kosthold. Hvis et produkt har en kornfri oppskrift, betyr det nødvendigvis heller ikke at det har et høyere innhold av animalsk protein

Både katter og hunder har fordel av å spise korn. Korn, som for eksempel mais, hvete og bygg er utmerkede kilder til essensielle og gunstige næringsstoffer. Det er en av de beste kildene til antioksidanter, energirike karbohydrater og fiber som støtter fordøyelsen. Du kan lese mer om fordelene med korn her.