Your Pet, Our Passion.
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist and Veterinarian @Purina

Paula
Ingredienser

Ingredienser

Gå til siden >

Begrepet «råaske» henviser til mengden av mineraler i oppskriftene våre, som kalsium, fosfor og magnesium. Deklarasjonen av dette stoffet er påkrevd i henhold til forordning (EU) nr. 767/2009. Det betyr ikke at produktet inneholder tilsatt aske.

Forestill deg en full pose Purina tørrfôr. Hvis vi tar ut innholdet og brenner det helt opp, vil de fleste av næringsstoffene i produktet – proteiner, fett og karbohydrater – brenne opp uten å etterlate seg spor.

Det som blir igjen er mineraler – de uorganiske stoffene som finnes i ingrediensene i oppskriften. Begrepet «råaske», også kalt «forbrenningsrest» eller «uorganisk materiale», oppført på etiketten, henviser derfor til mengden mineraler i et dyrefôrprodukt.

Mineraler er en annen nødvendig klasse av næringsstoffer som må tas med for å sikre et sunt og balansert kosthold (f.eks. kalsium, fosfor og magnesium). De er nødvendige for at kjæledyrets kropp skal utvikle seg og fungere normalt. De bidrar til å balansere væskene i kroppen og støtter sterke bein og tenner.