Fremme kjæledyr på arbeidsplassen

Våre mål

Innen 2020

Vi vil inngå 200 allianser over hele Europa for å støtte initiativer til kjæledyr på jobb.

Vårt synspunkt

Som en ledende dyrefôrprodusent ønsker vi å hjelpe mennesker til å kunne glede seg over alle fordelene det gir å eie kjæledyr i den stadig skiftende verdenen vi lever i. Å ha kjæledyr på jobb er én av måtene vi kan dra nytte av å ha kjæledyrene rundt oss hele dagen.

Vi vet at kjæledyr har stor positiv innvirkning på vår fysiske og psykiske helse og velvære, men lange arbeidsdager, økt forbruk av ferdigmat og endring fra landlig til mer urban livsstil kan gjøre det vanskeligere å gi rom for kjæledyr i det 21. århundre.

Ved hjelp av vår egen erfaring med å åpne dørene for kjæledyr over hele Europa, jobber vi med partnere for å fremme de helsemessige fordelene kjæledyr gir og gjøre eierskap av kjæledyr enklere og mer tilgjengelig, i tillegg til å hjelpe bedrifter med å åpne dørene sine for kjæledyr.

Kjæledyr på Purinas kontorer

Vi har en sterk tro på at mennesker og kjæledyr har det bedre sammen. Ved å ha kjæledyr på jobb understreker vi lidenskapen vår for dem og at vi deler de samme Purina-verdiene. Vi jobber hardt for å gjøre Nestlé Purina-kontorer over hele Europa så dyrevennlige som mulig. På mange av avdelingene våre er firbeinte venner et regelmessig innslag på kontorene. Dette varierer fra kontorer som lar hunder komme innom en dag eller uke i året, til en mer og mer utbredt praksis hvor hunder har fast plass på Nestlé-kontorer.

Vi bygger videre på Nestlé CSV

Der det er hensiktsmessig i markedet, vil Nestlé bli med – og er allerede med – på dette arbeidet sammen med Purina

Les mer om Nestlé CSV

dog

Det er vidhunderlig å ha kjæledyr på jobb...

Visste du at i følge noen undersøkelser er mennesker som tar med seg kjæledyr på jobb mindre utsatt for stress? Eller at kjæledyr på kontoret bidrar til en bedre balanse mellom arbeid og fritid?

Det er mange beviste fordeler for hunder også – de får møte nye mennesker og leke med andre hunder, i tillegg til å få mer daglig aktivitet og tid sammen med eieren sin. Vi har hatt en etablert kjæledyr på jobb-praksis på Purina-kontorene her i Norden i mer enn 10 år, og hovedkontoret vårt i Storbritannia ble det aller første fullt hundevennlige Nestlé-kontoret i verden i 2015. For å finne ut mer om Purinas Kjæledyr på jobb klikk her.

Kjæledyr på jobb-skjemaet gir alle våre ansatte muligheten til å ta med sin firbeinte venn til kontoret. Vi håper at det å dele våre erfaringer også kan bidra til at andre bedrifter åpner sine dører for hunder! Bli med i Purina Kjæledyr på jobb-alliansen her.

Skape jobber hos Purina for unge over hele Europa

Vi forstår at det å trekke til seg og beholde de beste folkene er helt nødvendig for fremtiden til virksomheten vår.

FINN UT MER

Fjern kunstige fargestoffer fra våre produkter

Flere av produktene våre er allerede frie for kunstige fargestoffer. Innen 2023 skal alle produkter være det.

FINN UT MER

Gi tilgjengelig produktinformasjon og råd om dyreomsorg

Vi tror på å gjøre forbrukere i stand til å ta bevisste valg.

FINN UT MER

Fremme ansvarlig kjæledyrhold med programmer for barn

Vi ønsker å lære flere barn i hele Europa om ansvarlig kjæledyrhold.

FINN UT MER

Sikre ansvarlige innkjøp

Vi har som mål å sikre at både vi og leverandørene våre opptrer på en ansvarlig og bærekraftig måte.

FINN UT MER

Være bransjeledere i dyreernæring og helseforskning

Som det dyreelskende selskapet vi er, er vi fast bestemt på å lede an i arbeidet med kjæledyrs helse og velbefinnende gjennom bransjeledende ernæring og kunnskap.

FINN UT MER

Bidra til å redusere risikoen for fedme hos kjæledyr gjennom felles forebyggingsprogrammer

I Purina ønsker vi å skape større bevissthet rundt fedme hos kjæledyr, og samarbeide med partnere om å lage helhetlige forebyggingsprogrammer.

FINN UT MER

Gjøre Purinas emballasje mer miljøvennlig

Vi er forpliktet til å redusere den belastningen vi påfører miljøet og å oppfordre til gjenvinning.

FINN UT MER

Oppmuntre til adopsjon av kjæledyr gjennom samarbeid og partnerskap

Vi vil hjelpe flere kjæledyr med å finne gode hjem.

FINN UT MER