Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Friskies 5 løfter
Friskies
Alle vi i Friskies® gjør vårt ytterste for å gjøre det vi sier. For hunden din og for deg. Det er derfor hvert Friskies®-produkt oppfyller Friskies® 5-løftene for glade, sunne hunder.

Hva er Friskies® 5 løfter?

Fra den dagen du kom hjem med hunden din påtok du deg et stort ansvar. Ansvaret for å gi hunden din et lykkelig og sunt liv.

Derfor gir vi deg våre egne 5 løfter –Friskies’ 5 løfter. Gjennom å dra fordel av flere tiårs kunnskap og ekspertise lover vi å ernære hunden din fra første dag og alltid tilby et fôr som er både smakfullt og 100 % komplett og balansert..

1. Komplett og balansert ernæring

100 % komplett og balansert ernæring for et lykkelig og sunt liv, med fôr som smaker kjempegodt. Fra første dag og gjennom hele livet.

Alle Friskies oppskrifter inneholder en blanding av animalske og plantebaserte proteiner. Proteiner fremstilles av aminosyrer og kan avledes både fra animalske kilder og plantekilder. De fleste proteiningredienser har ikke alle aminosyrene i akkurat riktige mengder, så derfor er de ikke en tilstrekkelig effektiv proteinkilde.

En nøye kombinasjon av ulike proteinkilder kan gi akkurat den riktige balansen av aminosyrer.

*Katter trenger visse aminosyrer som kun finnes i animalsk protein, så for dine kjøttetende venner vil en blanding av animalske og plantebaserte proteiner gi dem det beste av begge verdener."

2. Kvalitet

Ekspertene våre utfører daglig flere hundre kvalitetssjekker i alle trinn av produksjonen for alle våre fôrtyper. Kontroll av ferdige produkter er bare én av mer enn 1400 kontroller som daglig utføres gjennom hele prosessen.

Vi utfører mer enn 300 kontroller daglig, av alle råmaterialer og forpakningsmaterialer som brukes på produksjonsanleggene våre.
Vi utfører også ytterligere 1 100 kontroller i løpet av produksjonsprosessen og av ferdige produkter. Slik at du kan være helt sikker på at dyret ditt alltid vil få et fôr av samme høye kvalitet.

3. Sporbarhet

Vi jobber hardt for å sikre at alle oppskriftene våre lages med ingredienser av høy kvalitet, nøye utvalgt fra velkjente og pålitelige leverandører. Leverandørene velges og sjekkes regelmessig, slik at vi kan være sikre på at de overholder alle våre forskrifter om fôr- og forpakningssikkerhet samt om ansvarlig valg av leverandører og kvalitet.

For å påse at disse kriteriene oppfylles, sjekker vi leverandørene våre regelmessig og krever flere sertifiseringer, blant annet:

HACCP-sertifisering (Hazard Analysis Critical Control Point) for å sikre at alle eventuelle sikkerhetsrisikoer som kan forekomme under prosessen identifiseres og er under kontroll

GFSI-sertifisering (Global Food Safety Initiative) for å påse at fôrproduksjonsanlegg bearbeider trygge råvarer (denne sertifiseringen brukes også for fremstilling av mat til mennesker).

SMETA-revisjon (SedexMembers Ethical Trade Audit) vurderer etiske aspekter som arbeidsforhold, helse, sikkerhet, miljø og forretningsetikk samt leverandørens fremtidige initiativer.

4. Purina ekspertise

Vår ekspertise innen dyrefôr er veletablert, og derfor er alle våre oppskrifter utviklet av vårt team av høyt kvalifiserte Purina-ernæringseksperter. Ralston-Purina® åpnet sitt ernæringsforskningssenter i Gray Summit i Missouri, USA, i 1926. Foretaket vårt har mer enn 90 års ekspertise, og alle oppskriftene våre er utviklet av produktspesialister i samarbeid med ulike eksperter innen ernæring og ingredienser.

Men det er ikke alt, vi har også eksperter på forpakninger, gjeldende forskrifter og prosesser for å sikre at du gir dyret ditt det aller beste.

Det viktigste er at ernæringsekspertene våre er eksperter på sitt felt for å påse at dyret ditt får den ernæringen det trenger. Når vi setter sammen nye oppskrifter, er alltid veterinærer involvert for å påse at helsen til dyret ditt alltid er i fokus.

5. 2025 Emballasjeløfter

Vi jobber hardt for å ta vare på verdens dyr, men vi har også en plikt til å ta vare på planeten vår.

I 2018 annonserte Nestlé sin ambisjon om å gjøre 100 % av forpakningsmaterialet vårt gjenvinnbart eller gjenbrukbart innen 2025. Vi arbeider fremdeles for å etablere de nødvendige, omfattende gjenvinningsløsningene og prosessene vi trenger for å oppnå dette, for produktene våre selges både over hele Europa og i mange andre land.

Vi har allerede startet, og noen av forpakningene våre er gjenvinnbare, men vi vet at vi fremdeles har mye å gjøre. Vi arbeider aktuelt med flere alternative løsninger, så vennligst sjekk Friskies-forpakningen din for å få mer informasjon om hvordan den skal kastes i landet der du bor. Vær tålmodig med oss mens vi fortsetter å jobbe for å være et mer bærekraftig varemerke.