PURINA® PRO PLAN® KATT

Hvorfor PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® KATT

Vi vet at katten din er verdifull og at å gi den et riktig kosthold er en viktig del av å ta vare på den. Siden kattens behov endrer seg i løpet av livet, tilbyr PURINA® PRO PLAN® en rekke utmerkede, næringsrike produkter for katter i enhver livsfase: kattunger, voksne og eldre.

Kvaliteten ligger i detaljene

Trygge ingredienser av god kvalitet er aller høyeste prioritet for PURINA® PRO PLAN®, og er noe vi ikke forhandler om.

Vitenskapelig beviste fordeler

Alle ingredienser og nivåer av næringsstoffer har blitt valgt ut for å gi hunder betydningsfulle goder.

Målbevisst og moderne vitenskap

De banebrytende oppdagelsene våre har blitt anerkjent av det internasjonale vitenskapsmiljøet og kommet på trykk i berømte fagfellevurderte tidsskrifter.

Høy næringstilførsel

Takket være vår egen PURINA-teknologi kan vi tilberede ingredienser på optimalt vis og ivareta høy næringstilførsel uten at det går på bekostning av smak og ernæringskvalitet. På den måten får PURINA® PRO PLAN® det beste ut av ingrediensene våre og bidrar samtidig til å fremme langsiktig helse.

OPPDAG FORSKJELLEN MED PURINA® PRO PLAN®

Her i PURINA® PRO PLAN® tror vi at ernæring bidrar til å gjøre en forskjell når det gjelder langsiktig helse. Vårt team av 350 veterinærer og ernæringseksperter har vist at bestemte kombinasjoner av ingredienser kan gjøre en forskjell for kattens langsiktige helse. Disse kombinasjonene av ingredienser, som OPTIRENAL™, gjør PURINA® PRO PLAN® til et ledende merke innen katteernæring.

PURINA® PRO PLAN® Utmerket ernæring for langsiktig helse

PURINA® PRO PLAN® er utmerket ernæring for katten din, siden grunnlaget for hver oppskrift består av en komplett og balansert blanding av alle de viktige næringsstoffene som er nødvendig for god helse. PURINA® PRO PLAN® er laget av nøye utvalgte ingredienser med topp kvalitet som er lette å fordøye. Alle diettene fra PURINA® PRO PLAN® er laget med den største omhu og har utmerket næringsinnhold og en smak som kattene elsker. PURINA® PRO PLAN® er kun tilgjengelig hos spesialforhandlere og veterinærer.