employer-tile
employer-icon

JEG ER EN ARBEIDSGIVER

Se de seks trinnene du må ta for å starte en Pets at Work-praksis – og alle fordelene det gir de ansatte og virksomheten.

LÆR MER

employee-tile
employer-icon

JEG ER EN ANSATT

Alt du trenger å vite for å komme i gang med Pets at Work der du jobber – med forslag til hvordan du presenterer idéen for sjefen

LÆR MER

HOVEDFORDELER

I Purina har vi ønsket kjæledyr velkommen på kontorene våre siden 2003. Vi har også gjort en undersøkelse blant andre bedrifter som har erfart fordelene med å bringe mennesker og kjæledyr sammen på arbeidsplassen. All denne erfaringen og forskningen har gitt oss en reell forståelse for de gode tingene kjæledyr kan gjøre for bedrifter og deres ansatte.

key-benefits
key-benefits-banner
stat-one
av mennesker med Pets at Work sier at det forbedrer balansen mellom arbeid og fritid*
stat-two
av mennesker med Pets at Work sier at det styrker relasjoner på arbeidsplassen*
stat-three
av mennesker med Pets at Work sier at det skaper en mer avslappet stemning
stat-four
av ansatte uten en Pets at Work-praksis hadde sett på den som en fordel*

*I 2017 gjennomførte vi en undersøkelse blant tusenvis av dyreelskere over hele Europa for å finne ut hva de syntes om Pets at Work.

performance

Økt prestasjon og produktivitet

engage

Økt engasjement, hukommelse og velbefinnende

inspire

Kjæledyr gir inspirasjon og bidrar til å senke stress

Undersøkelse fra Virginia Wealth University, 2012. CDC (Center for Disease Control and Prevention). «100 simple secrets why dogs make us happy», David Niven. Studier fra Saint Louis og Miami University. Undersøkelse fra Brian Hare og Vanessa Woods’ «The genius of dogs». Undersøkelsen for Purina ble utført av Engage Research som en benchmark-, omnibus- og kvalitativ undersøkelse for Pets at Work i mai 2016. Europeisk undersøkelse blant tusenvis av dyreelskere over hele Europa i mai 2017.

Fordelene med Pets at Work

Visste du at å ha kjæledyr på arbeidsplassen reduserer stress, gjør deg gladere og øker samarbeidet? Se videoen for å få vite mer om fordelene