Your Pet, Our Passion.
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Ingredienser

Ingredienser

Gå til siden >

De aller fleste av råvarene (over 90 %) som vi bruker i produktene våre, og som selges og produseres i Europa, er kjøpt i Europa. Kun hvis råvarer ikke produseres eller er tilgjengelig i de nødvendige mengdene, kjøper vi dem utenfor Europa.

I Purina produserer vi et bredt spekter av produkter som er laget av mange forskjellige ingredienser, og hver ingrediens kan selvsagt komme fra forskjellige steder, avhengig av hvor ingrediensen blir dyrket eller produsert og hvor fabrikken vår befinner seg. Imidlertid blir mesteparten av produktene vi selger i Europa produsert i Europa, og over 90 % av råvarene kommer også fra Europa. Eneste unntak er når råvaren ikke produseres eller er tilgjengelig i de nødvendige mengdene. For eksempel: 99 % av våre animalske ingredienser blir kjøpt i Europa, men av og til må vi kjøpe animalske råvarer fra Brasil, Australia og New Zealand. Når det gjelder soya, som har begrenset tilgjengelighet i Europa i de mengdene vi trenger, må vi også importere fra land utenfor Europa.

Uansett hvor ingrediensene våre kommer fra, har de én ting til felles: Vi bruker bare leverandører som overholder våre standarder for mattrygghet og kvalitet, slik at vi kan sikre at vi bare bruker trygge ingredienser av god kvalitet.

Og til sist, vi gjør vårt beste for å handle fra leverandører i nærheten av fabrikkene våre for å begrense miljøbelastningen og støtte den lokale økonomien.