Mat og næring

Mat og næring

Hundens tilfriskning etter operasjon

Hvis den firbente vennen din må inn til en operasjon kan det være nyttig å vite hva du kan forvente deg etter operasjonen slik at du kan legge til rette så godt som mulig for hunden. Veterinæren vil gi deg spesifikke råd knyttet til hundens pågående behandling og tilfriskning, for å hjelpe den med å komme seg på bena.
LÆR MER

Om døvhet hos hunder

Døvhet hos hunder kan være medfødt, eller kan utvikle seg etter skade, sykdom eller ganske enkelt på grunn av høy alder. Uansett årsak, er det mye du kan gjøre for å hjelpe.
LÆR MER

Hundediabetes

Diabetes er en kompleks sykdom som oftest utvikler seg hos eldre hunder. Akkurat som hos mennesker kan diabetes hos hunder føre til en rekke ubehagelige symptomer. Med nøye håndtering trenger derimot ikke denne lidelsen å virke inn på livskvaliteten.
LÆR MER

Omsorg for blinde hunder

Selv om hunden din er blind, er det ingenting som vil sette en demper for eventyrlysten og lekenheten! Hunder takler synstap godt, og det krever bare noen endringer i hvordan du tar vare på hunden for å få den tilbake på alle fire. Hvis det bli gjort tilpasninger for tapt syn, bør hundens liv kunne være like godt som det var før.
LÆR MER