Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.

Velkommen til Purinas katterasevelger

Enten du vet hvilke raser du liker, eller trenger litt veiledning, er vi her for å hjelpe deg med å finne din ideelle firbente venn.

Paws

Finne den rette rasen for deg

I Purina mener vi at båndet mellom mennesker og kjæledyr bidrar til å skape et bedre samfunn. Å være katteeier kan bety et lykkelig og tilfredsstillende liv sammen, men det er ditt ansvar – både overfor deg selv og katten – å finne riktig katt.

Paws

Færre spørsmål, større nøyaktighet

Hos Purina har vi samlet eksperter på alle områder innen kjæledyrs ernæring, helse og atferd. Slik er vi sikre på at vi stiller de riktige spørsmålene, for å hjelpe deg med å finne riktig katt.

Paws

Rene raser og blandingsraser

De aller fleste katter er "blandingsraser" – en blanding av renrasede katter – ofte over mange generasjoner. En slik ukjent stamtavle betyr at blandingsrasers personligheter bestemmes mer av miljø enn av arv. Av denne grunn er vår rasevelger mer rettet mot rene katteraser.

Paws

Mer valg og fleksibilitet

Vi forstår at båndet mellom menneske og kjæledyr varierer fra eier til eier. Derfor vil vi vise deg hvilke raser som passer best til dine ønsker, og hvilke som kanskje passer mindre godt. Vi håper dette verktøyet kan hjelpe deg i riktig retning.