Your Pet, Our Passion.
Growing Pup logo
Hjelpe en redd hund
Hundehilsen eier

Grunnleggende treningskommandoer

6 minutters lesing
According to the World Health Organization, is "a state of complete physical, mental and...Read more
Lorem ipsum

Det er morsomt og berikende for dere begge å lære hunden grunnleggende kommandoer og tegn og trene på disse. Det er viktig å begynne å trene hunden din i ung alder for å få det grunneggende riktig før valpen vokser seg stor. Valpetrening og innlæring for hunden er en flott måte å tilbringe kvalitetstid sammen på, og kan også være mye moro!

Hunder lærer fort, og med din kjærlige veiledning, vil det å lære hunde “kom hit”, “sitt”, “bli” og til og med å gjøre sitt fornødne styrke forholdet dere imellom i tillegg til å oppmuntre til positiv atferd. Det er mindre sannsynlig at veltrente hunder stikker av, og de har globalt sett mer tilfredsstillende og behagelige liv enn hunder som ikke blir trent.

Unge valper er ivrige elever, så du kan begynne å trene hunden din så snart den har kommet hjem til deg. Det er en myte at valpen må være minst seks måneder gammel før den kan trenes skikkelig, og jo yngre den er jo enklere er det å lære den. Se på dem som små pelskledte svamper som er klare til å suge opp all den lærdommen du kan gi dem!

Her vil du finne mange råd og grunnleggende hundetrening. For mer detaljerte og avanserte råd om hundetrening, forsøk å ta kontakt med en profesjonell trener. Besøk The Coape Association of Pet Behaviourists and Trainers eller Association of Pet Dog Trainers for mer informasjon.