Dog Types

Lær om de ulike hunderasene

Lær om de ulike hunderasene

Allergivennlige hunder

Allergisk, men klarer deg ikke uten en firbent venn? Noen hunderaser er bedre for allergikere. Les hva du skal være oppmerksom på når du velger hund.
LÆR MER

Omsorg for myndehunder

Myndehunder er lekne, raske sprintere som elsker å jakte og som det engelske navnet sighthound tilsier følger de synet heller enn nesen! Hvis du har en myndehund vil det være viktig å la den få utløp for sine naturlige instinkter.
LÆR MER

Omsorg for gjeterhunder

Gjeterhunder er fulle av energi og elsker å være ute på farten, uansett vær. De elsker å trene og leke med deg – men hvordan kan du sørge for at denne spesielle rasen holder seg glad og lykkelig?
LÆR MER

Omsorg for terriere og dachshunder

Terriere og dachshunder er unike kjæledyr som elsker å løpe rundt, utforske, jakte og grave hull. De er kanskje små, men de har masse kjærlighet og en utrolig fryktløs holdning!
LÆR MER

Omsorg for hyrdehunder

Hyrdehunder er selvstendige, avslappede hunder med stor utholdenhet. De elsker alle værforhold og liker å holde et øye med deg og familien, uansett hvor dere befinner dere.
LÆR MER

Omsorg for sporhunder

Sporhunder, som navnet tilsier, elsker å følge spor også over lange avstander. De elsker å søke etter ting som del av lekestunden, og med en imponerende utholdenhet er de en perfekt venn på lange turer.
LÆR MER

Toy-hunder

Toy-hunder er svært små, men er fabelaktige venner. Toy-hunder elsker å tilbringe tid med eieren sin og utvikler nære bånd til én person. Den belønner denne personen med trofasthet, vennskap og masse moro på veien!
LÆR MER

En lykkelig fuglehund

Fuglehunder er intelligente, glade og responsive hunder som vanligvis er enkle å trene og utgjør flotte familiehunder
LÆR MER

En lykkelig spisshund

Spisshunder finnes i alle former og størrelser, men de kjennetegnes ved en lodden pels, selvsikker personlighet og en forkjærlighet for klapp og kos.
LÆR MER

Velg den rette rasen for deg

Akkurat som det er viktig å gi hunden din et balansert kosthold for at den skal holde seg sunn og frisk, er den følelsesmessige næringen avgjørende for at den skal det bra!
Les mer