Fordelene med en lekegrind for valper

Nye valper er fulle av rampete energi, og den uendelige nysgjerrigheten valpen har betyr at den stikker snuten sin borti nesten alt. Det er slik den lærer, men det er også slik den får problemer!
Fordelene med en lekegrind for valper
Fordelene med en lekegrind for valper
Fordelene med en lekegrind for valper

En utvidbar lekegrind kan være til stor hjelp. Du får ro i sjelen da du vet nøyaktig hvor pelsdotten din befinner seg og hva den leker med, og den har masse plass hvor den kan leke trygt. En lekegrind vil også hjelpe valpen med å føle seg tryggere i sine nye omgivelser og gi den sitt eget område!

Følge våre nyttige tips for alt du vil trenge for å gi den lekne valpen en perfekt lekegrind.

Det grunnleggende

Du bør kunne finne en lekegrind til valpen i de fleste gode dyrebutikker, eller du kan kjøpe en på Internett. Se etter en utvidbar lekegrind hvor sidene er høye nok til at den eventyrlystne valpen din ikke stikker av! De fleste finnes i størrelsene liten, medium eller stor, så velg riktig størrelse for valpens rase eller type. Ideelt vil du trenge en lekegrind med netting eller sprosser i sidene slik at valpen er godt beskyttet men samtidig kan se ut på alt det som skjer rundt den, og kan venne seg til synsinntrykkene og lydene i det nye hjemmet sitt. Lekegrinder til valper kan også brukes utendørs, men hold et øye med været og la aldri valpen være alene ute eller i direkte sollys.

Hvis valpen fremdeles ikke er pottetrent og husren, eller du ganske enkelt vil beskytte teppet ditt mot uhell, bør du se etter varseltegnene som viser at valpen trenger å gjøre fra seg. Disse kan omfatte å snuse rundt, gå i ring eller sette seg på huk. Det viktigste er at valpen ikke forbinder lekegrinden med et toalett mens den fremdeles lærer.

puppies

Valper kan være energibunter, men de trenger også masse søvn, så plasser en behagelig seng inne i lekegrinden slik at den kan sove når den føler for det.

Mat og drikke

dog food

Man kan bli tørst av å vokse opp, så valpen vil alltid trenge tilgang til rent drikkevann. Husk at når den er i lekegrinden kan den ikke komme seg ut for å drikke uten hjelp fra din side, så sørg for at du gir den en skål med rent friskt vann slik at den kan drikke mens den leker.

Det kan også være en god ide å mate valpen inne i lekegrinden. Dette vil gi den ro og fred til å spise uten å bli forstyrret av andre kjæledyr eller barn, og hjelper den med å lære at måltidet er et øyeblikk med fred og ro.

Leker og utstyr

Du vil at valpen skal nyte tiden den tilbringer i lekegrinden, så gi den flere leker å more seg med. Valper utforsker med munnen, og trygge tyggeleker er en flott måte å holde den unna møbler og fingrene dine! Disse lekene vil også hjelpe de små valpetennene med å vokse seg store og sterke, vil hjelpe den med å lære og vil også forbrenne litt av den opprømte valpeenergien.

Valper kan være energibunter, men de trenger også masse søvn, så plasser en behagelig seng inne i lekegrinden slik at den kan sove når den føler for det. Da hvile er ekstremt viktig for valpens vekst, er det sannsynlig at den vil trenge flere lurer i løpet av dagen, så du kan bruke lekegrinden som et dagsalternativ til kassen.

Valpen vil ikke trenge en lekegrind til evig tid, så ikke bekymre deg for at det blir en permanent del av hjemmet ditt. Når den nye valpen din har blitt husren og har funnet seg til rette i sitt nye hjem, kan du begynne å introdusere den til de andre delene av huset. Frem til da kan du slappe av i visshet om at hundegrinden vil holde den fornøyd og i sikkerhet.

chew toys