Helse og ernæring

Helse og trivsel

Å velge en vannskål til katten

Hvis katten din er kresen når det gjelder vann, kan det være tid for å skaffe en ny vannskål. Det finnes mange forskjellige alternativer, og med litt leting finner du den skålen som passer katten din best.
LÆR MER

Fôring av katter

Etter at katten har hatt sin første bursdag, er det tid for å tenke på en regelmessig fôringsrutine. Mens den utvikler seg fra en leken kattunge til en fullvoksen katt, er det viktig å sørge for at den har alle de riktige næringsstoffene den trenger for å holde seg frisk og rask.
LÆR MER

Fôr til kresne katter

Katter er kjent for å være stolte og særegne kjæledyr, og dette gjelder også det de spiser! I likhet med oss vil hver katt ha sin egen favorittmat og smak, og kresne katter kan godt rynke på nesen av noe som ikke pirrer smaksløkene.
LÆR MER

Snacks og godbiter for katter

Som en katteelsker vet du hvor fristende det kan være å gi din pelskledde venn lekkerbiskener og godsaker utenom hovedmåltidene.
LÆR MER

Hva drikker katter?

I motsetning til mennesker, skal katter helst bare drikke vann. Til tross for det mange tror, er ikke melk bra for katter, derfor er det lurest å styre unna melkeprodukter. Men hvorfor?
LÆR MER

Å fôre en innekatt

Siden innekatter ikke har de samme mulighetene som utekatter til å få mosjon, kan det være vanskelige for dem å holde seg i form.
LÆR MER

Å fore katten og finne riktig balance

Som en katteelsker vil du at din pelskledde venn skal få et langt, friskt, lykkelig og aktivt liv. En av de beste måtene du kan oppnå dette på, er å sørge for at kattens diett har riktig balanse av de fem viktigste næringsstoffene: protein, fett og oljer, vitaminer, mineraler og karbohydrater.
LÆR MER