Topp 5 raser | Valpens hjørne | PURINA® Friskies®

FRISKIES Topp 5 raser

FRISKIES Topp 5 raser

FRISKIES Topp 5 raser

Menneskets beste venn har vært en svært elsket del av familielivet i tusenvis av år. Innen romertiden fantes faktisk de fleste rasene vi kjenner til i dag. I dag er det mer enn 400 millioner hunder i verden fra mer enn 400 raser, hver med sin egen personlighet og karakter. Og de er alle fulle av liv og moro!

Selv om mange tusenvis av år har gått siden familiens beste venn vandret i skogene, har den beholdt mange av sine opprinnelige, naturlige egenskaper. Instinktet til å utforske, jakte og til og underkaste seg en overordnet figur eller leder kan være en del av det som gjør en familiehund til et fantastisk kjæledyr. Uten skikkelig opplæring og konstant kjærlighet, kan imidlertid disse trekkene utvikle seg til dårlige vaner. Men med riktig omsorg og kjærlighet fra en kjærlig familie, vil hunden være en vennlig og morsom familievenn i mange år framover.

Choisis une option...
jack-russell

Jack Russell

En Jack Russel er først og fremst en arbeidshund og er i de fleste tilfeller intelligent, atletisk og ganske fryktløs. Regelmessig trening hindrer at de begynner å kjede seg og lage sin egen rampete moro...

shepherd

Schæfer

Schæferne er kjente for deres lojalitet og mot og er sosiale dyr som elsker å være rundt mennesker – perfekt for familielivet!

Labrador

Labrador Retriever

Labradorer er de mest populære kjæledyrhundene i verden. Når de får trening, er de ideelle for familier. De modnes sakt og beholder valpeaktige egenskaper i flere år.


Goldem-retriever

Golden Retriever

Et veldig populært familievalg. Golden retrievere kan være støyende, men er lette å trene og veldig vennlige og intelligente.

Bernese

Berner

Snille og føyelige – denne store fjellrasen kan være overraskende sjenert overfor fremmede. Deres muntre utendørspersonlighet betyr imidlertid at de utvilsomt vil holde deg og barna i god form!