Gi seniorkatten din næringsstoffene den trenger

HVILKE ERNÆRINGSMESSIGE FORHOLD MÅ DU TENKE PÅ FOR SENIORKATTEN DIN?

Gi seniorkatten din næringsstoffene den trenger

Har du en katt på mellom 7 og 11 år? Som seniorkatt kan naturlige forandringer i kattens kropp ha en effekt på enkelte vitale funksjoner. For å redusere endringene knyttet til aldringsendringer og støtte kattens vitale funksjoner er det nå på tide å bytte til fôr som er spesielt utviklet for seniorkatter. Her kan du lese om fôr til en katt på over 11 år.

La oss ta en titt på de naturlige atferdsmessige, fysiske og metabolske forandringene som kan være forårsaket av aldring hos katter. 

1. Alder kan gjøre en katt mindre aktiv –> Den kan gå opp i vekt –> Dette kan føre til leddbetennelser –> Kattens mobilitet kan være nedsatt 

2. Alder kan gjøre kattens metabolisme tregere –> Sammen med vektøkning kan dette svekke vitale funksjoner

Våre veterinærer og ernæringsfysiologer har utviklet PURINA ONE SENIOR 7+  for å beskytte seniorkattens kropp og opprettholde en slank kroppsmasse. Det gir katten den unike næringssammensetningen den trenger – med en deilig smak den vil elske!

24 VITAMINER OG MINERALER
Formulert for å støtte kattens vitale funksjoner

SUNNE NYRER
Vitamin E og C som støtter nyrene

GOD MOBILITET
Et høyt proteinbidrag bidrar til å å opprettholde en slank kroppsmasse og reduserer belastningen på leddene

Alt PURINA ONE tørrfôr til katter inneholder også BIFENSIS, en unik ernæringsformel designet for å styrke kattens naturlige forsvar innenfra. 

Lurer du på hva katten din gjør med all den ekstra energien fra alle disse gode sakene? Se tipsene våre til lek for seniorkatter.

Uansett hva du mater katten din med, er det viktigste at den er sunn og fornøyd. Vær nøye med kattens ernæring, og gled deg over at den blir i bedre form – også på innsiden.

PURINA ONE. Synlig helse for i dag og i morgen.