Your Pet, Our Passion.
Off
OneMillionMeals

Sammen donerer vi 1 million måltider til hjemløse dyr

Vår kjærlighet og vårt engasjement for hunder og katter går langt utover produktene våre. Derfor er vi stolte av å støtte og samarbeide med veldedige organisasjoner i Norge som deler våre verdier.

OneMillionMeals
Doner 1 måltid og delta i konkurransen om et årsforbruk av fôr
Delta i konkurransen om et år forbruk av fôr ved å laste opp et bilde eller bidra med 1 måltid til dyr i nød ved å trykke på knappen.

 

Hos Purina Norden har vi satt et årlig mål om å donere 1 million måltider til kjæledyr som trenger det mest. I 2022 donerte vi, sammen med forbrukere, butikker og andre partnere, over 600 000 porsjoner med næringsrik og mettende mat til sultne mager. I år ønsker vi å gjøre enda mer, og vi gjør det sammen. Takk for at du blir med oss på reisen!

 

 

Takk for at du bryr deg!

Sammen med deg som kunde har vi kunnet gi tilbake til våre firbeinte venner som fremdeles venter på sine egne hjem.

I vår konkurranse delte dere hundrevis av fantastiske bilder av deres kjæledyr sine matstunder, og for hvert bilde har vi donert ett godt og næringsrikt måltid til hjemløse katter og hunder på dyrehjem rundt om i landet. Måltidene har blitt servert med kjærlighet av vår partner Dyrebeskyttelsen i Norge. 

Mette mager er glade mager. En stor takk for at du bryr deg! Sammen hjelper vi de som trenger det mest.

Vil du donere penger til vår samarbeidspartner, som hver dag gjør en forskjell for hjemløse dyr i Norge? Dyrebeskyttelsen tar gledelig imot bidrag, store som små!

Vipps: 2271 

Områder hvor vi utgjør en forskjell

Våre løfter er utformet av dyreeiere, veterinærer, ledere i bransjen, bærekraftseksperter og personer med ansvar for dyrevelferd. De vil forme måten vi driver virksomhet på som selskap, og hvordan vi opptrer som enkeltpersoner – nå og i fremtiden. Ta en titt på våre forpliktelser overfor dyr, nærmiljøer og miljøet.

Infografisk skål og planter
Innovativ ernæring for kjæledyr, og ingredienser som kjøpes inn via regenerativ praksis.
Vi er overbevist om at innovativ ernæring kan bidra til bedre helse og trivsel for kjæledyrene. Men i tillegg er vi opptatt av regenerering, og vi kjøper inn våre viktigste ingredienser via regenerativ praksis.
Infografisk kjæledyrfotavtrykk og hus
Fremme adopsjon av kjæledyr ved å inngå samarbeid
I Purina mener vi at alle kjæledyr fortjener et trygt og kjærlig hjem. Derfor samarbeider vi med organisasjoner over hele Europa som støtter adopsjon av kjæledyr.
Infografisk kjæledyrundervisning
Fremme programmer for ansvarlig kjæledyrhold
Med dette løftet tar vi sikte på å lære opp voksne og barn med kjæledyr, ved å gi dem presis og ekspertbasert informasjon og rådgivning.
Infografisk kjæledyrpote inne i et hjerte
Bidra til bedre helse hos mennesker ved at de knytter sterke bånd med kjæledyr
Vi har tro på at det sterke vennskapsbåndet mellom kjæledyr og mennesker kan bidra til å forbedre både helse og trivsel hos mennesker og berike våre nærmiljøer.
Infografisk avfallsfri fremtid
Innsats for en avfallsfri fremtid
Vi jobber for å gjøre vår emballasje mer resirkulerbar og å innføre løsninger for nye sirkulære ingredienser.
Infografisk verden og planter
Fremme regenerering av økosystemene i jord og hav
Vi gjør en innsats for å støtte regenerering av både landjord og hav.