Alt om renslighetstrening av din nye kattunge

Renslighetstrening av kattunger er ikke som å trene en hund. Du trenger ikke å lære katten din hva den skal gjøre i kattedoen, siden kattunger naturlig liker å bruke sand. Alt du trenger å gjøre, er å kjøpe en kasse den liker, og vise katten hvor kassen står. Den vil så gjerne bruke den.
LES MER

TID FOR LEK MED SENIORKATTEN

Lek er en flott form for trening som holder katten i form og slank, og trener kattens muskler og ledd. Det holder også katten din underholdt, slik at den trives under tiden dere er sammen.
LES MER

ALT OM STELL AV STERILISERTE/KASTRERTE KATTER

Mens sterilisering kan øke kattens levetid og forhindre uønsket atferd, kan det også føre til at den går opp i vekt og fører oftere til urinveisproblemer. For å balansere disse endringene og kattens livskvalitet kan det være lurt å vurdere et fôr spesielt utviklet for steriliserte katter.
LES MER

HVILKE ERNÆRINGSMESSIGE BEHOV HAR DIN VOKSNE KATT?

Kattens ernæringsbehov vil endre seg i løpet av livet. Ved 12 måneders alder er katten helt voksen. Som voksen katt kan hun nå dra nytte av en avansert ernæring som støtter langsiktig helse og velvære. Nå er tiden inne for å bytte fra fôr tilpasset kattunger, til fôr tilpasset voksne katter.
LES MER

HVA ER KATTUNGERS ERNÆRINGSMESSIGE BEHOV?

Curious and full of energy, your kitten is in a phase of intense growth and development.
LES MER

HVILKE ERNÆRINGSMESSIGE FORHOLD MÅ DU TENKE PÅ FOR SENIORKATTEN DIN?

Har du en katt på mellom 7 og 11 år? Som seniorkatt kan naturlige forandringer i kattens kropp ha en effekt på enkelte vitale funksjoner. For å redusere endringene knyttet til aldringsendringer og støtte kattens vitale funksjoner er det nå på tide å bytte til fôr som er spesielt utviklet for seniorkatter.
LES MER

ALT OM KATTENS VEKT

Du kan bidra til å forhindre katten din mot kroniske sykdommer som diabetes og hjerte- og karsykdommer, samt gi den bedre generell livskvalitet ved å opprettholde kattens vekt på et sunt nivå.
LES MER