Your Pet, Our Passion.
Off
Vi bryr oss her. Og her.

 

Purina bryr seg

Ernæring er vår hjertesak, men det er ikke vår eneste sak. Vi engasjerer oss for å utrette mer av betydning – ikke bare når det gjelder dyremat, men også for kjæledyrene, eierne og jorden vi alle lever på. 

Jeff Hamilton, administrerende direktør i Purina Europe

Vi bryr oss om det samme som deg. Her kan du lese mer om vår innsats.

Purina bryr seg om kjæledyr

Vi satser på innovasjon

Vi har en nyskapende tilnærming til dyremat. I 2020 lanserte vi PURINA® PRO PLAN® LIVECLEAR® – et nyskapende gjennombrudd hvor ernæring av høy kvalitet kombineres med færre allergener fra kattehår, slik at dyr og mennesker kan leve enda tettere innpå hverandre.

 

Med den kvaliteten som vi garanterer for våre produkter hver eneste dag, og vår kontinuerlige innsats for å forbedre dyrenes helse og velvære, vil ernæring av dyr alltid være vår hjertesak. Men vårt engasjement for kjæledyr begrenser seg ikke til maten deres. Vår lidenskap strekker seg mye lenger!

Fabio Degli Esposti, markedsføringssjef for Purina Europe

mother and son playing with a cat
Innsats for å bidra til ansvarlig dyrehold
Vi ønsker å hjelpe dyreeiere med å gi dyrene sine best mulig omsorg, samtidig som de lærer barna sine å bli ansvarlige dyreeiere i fremtiden.
woman hugging dog in kennel
Innsats for å støtte adopsjon av kjæledyr
Vi jobber med samarbeidspartnere over hele Europa for å hjelpe dem med å finne et nytt og kjærlig hjem til dyr.
woman working in a lab
Kvalitetssikring og transparens for våre ingredienser
Med vår nettside Every Ingredient Has a Purpose viser vi hvilke ingredienser produktene våre består av. Vårt ønske om transparens og vårt mål om å tilby lettfattelig og tilgjengelig informasjon om hvordan maten vår lages, er også tydelig gjennom tiltaket Your Questions Matter.

Purina bryr seg om mennesker og nærmiljøer

Kjæledyr på jobb

Kjæledyr på jobb er ett av våre mange tiltak for mennesker og nærmiljøer Det er mange fordeler ved å ha med seg hunden sin på jobb. Derfor har vi hittil hjulpet 209 selskaper med å bli dyrevennlige. 

 

Vi har tro på at mennesker og dyr fungerer bedre når de er sammen, og at magien som oppstår mellom kjæledyr og mennesker kan ha en positiv innvirkning på samfunnet.

Marie-Thérèse Burkart-Arnoso, HR-sjef i Purina Europe. 

Winner of Better with Pets prize from Purina
Purinas BetterwithPets-utmerkelse
Vi er overbevist om at vennskapsbåndet mellom kjæledyr og mennesker kan være en pådriver for positive endringer i samfunnet. BetterWithPets-utmerkelsen ble opprettet i 2019, med formål om å støtte bedriftseiere som ønsker å bidra til samfunnet gjennom vennskapsbånd.
elderly woman with a cat
Innsats for bedre helse hos mennesker ved at de knytter sterke bånd med kjæledyr
Vi har som mål å hjelpe 1 million mennesker i sårbare situasjoner innen 2030.
Vårt samarbeid med Victim Support Europe (VSE)
Vårt samarbeid med Victim Support Europe (VSE)
Purina har sponset VSE for å promotere det første europeiske prosjektet for å trene opp og utplassere seks hunder i Belgia, Italia og Frankrike hvor man hjelper sårbare offer under straffesaker, gjennom prosjektet Faculty Dogs in Europe initiative (FYDO).

Purina bryr seg om miljøet 

Vi jobber for å redusere miljøavtrykket

Ett av våre tiltak for å minske miljøavtrykket er å gjøre emballasjen vår mer gjenbrukbar og resirkulerbar. Et eksempel på dette er innpakningen «Purina One Bifensis» av 40 % resirkulert plast, hvor vi benytter den ISCC-sertifiserte metoden for massebalanse. På den måten reduseres behovet for å bruke ny plast, altså plast som er laget helt fra bunnen av uten noen resirkulerte materialer.

 

Vi brenner for å skape et mer innholdsrikt liv for kjæledyr og for de menneskene som elsker dem. Det gjør vi blant annet ved å redusere vårt eget miljøavtrykk.

David Anderson, Operations Director for Purina Europe.

Man and his dog sitting on a beach
Innsats for en avfallsfri fremtid
Vi gjør vårt ytterste for å oppnå vårt mål om at 100 % av vår emballasje for dyrefôr skal være resirkulerbar. Vi regner med å nå 95 % innen 2025. Og innen 2030 vil nye sirkulære ingrediensløsninger inngå i vår produktportefølje.
Poser som kan resirkuleres
Poser som kan resirkuleres
Posene til våre produkter GOURMET™ MON PETIT INTENSE og Latz® SOUP er designet for å kunne resirkuleres.
For å finne ut mer om hvordan disse posene kan resirkuleres, kan du klikke nedenfor.
green algae in the ocean
Innsats for å fremme regenerering av økosystemene i jord og hav
Når det gjelder regenerering av økosystemene i jord og hav, fokuserer vi på noen sentrale områder.

VÅRT ENGASJEMENT FOR BÆREKRAFT

Som en del av Netto null-målet til vårt morselskap Nestlé, jobber vi aktivt for å redusere utslippene fra vår produksjon. Dette gjør vi blant annet ved å kjøpe fornybar strøm til fabrikkene våre, gå over til regenerativt landbruk og ansvarlig innkjøp, samt å forandre vår produktportefølje. 

Finn ut me

Purinas 6 nye mål
Våre bidrag
Vi ønsker å gi et bedre liv til både kjæledyr og dyreeiere, og derfor har vi satt oss 6 mål som vi skal nå innen 2023.