• Purina ONE® Katt

  Purina ONE® Katt

  Med sammenlagt 80 års innovasjon innen dyreomsorg har de ledende næringsekspertene våre laget PURINA ONE-serien, som tilbyr næring av høy kvalitet som hjelper katten å holde seg frisk i dag og i morgen.

  Mer informasjon

 • Pussi

  Pussi

  For å dekke de krevende behovene til alle smarte katter som PUSSI, har vi en uimotståelig rekke med produkter: smakfulle måltider som ser ut som mat du kunne ha laget selv, eller andre som inneholder deilige overraskelser som gode geleer eller sauser, er bare noen eksempler. Klikk her for å lese mer og bli med på moroa.

  Mer informasjon

 • Friskies Katt

  Friskies Katt

  Kattens unike personlighet tilfører hjemmet noe helt eget, og skaper glede i livet. Derfor sørger Friskies for å gi katten maten den elsker og trenger, slik at den kan fortsette å overraske deg og glede deg hver dag.

  Mer informasjon

 • PRO PLAN® Katt

  PRO PLAN® Katt

  PRO PLAN® er en serie komplett og balansert kattemat som gir god næring med vitenskapelig beviste fordeler for katter i alle aldre. Hver oppskrift er laget ved hjelp av unike PURINA®-sammensetninger og av lettfordøyelige ingredienser av høy kvalitet, for å gi målrettede fordeler og alle næringsstoffene som er viktig for god helse. PRO PLAN® fås bare hos dyrespesialister og veterinærer.

  Mer informasjon

 • GOURMET®

  GOURMET®

  GOURMET®-serien er fremstilt for å oppnå høyeste standard innen smak og matglede for å appellere til katter som setter pris på de finere tingene i livet.

  Mer informasjon

 • Tidy Cats®

  Tidy Cats®

  Tidy Cats® vil kombinere ingredienser av høy kvalitet for å skape et hjem som lukter friskt. I over 50 år har vi slåss mot lukter, kuttet ned på støvet og vært med på å forenkle vedlikeholdet av sandkassa. Tidy Cats® fås bare i spesialdyrehandler.

  Mer informasjon

 • PURINA VETERINARY DIETS®

  PURINA VETERINARY DIETS®

  PURINA VETERINARY DIETS® - terapeutisk ernæring for katter og hunder<br>Spør dyrlegen din om Purina Veterinary Diets kattemat og hundemat kan fremme helsen til kjæledyret ditt.

  Mer informasjon